Annyira félek, baj lesz? Barnázás?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 7 hetes 4 napos. Múlt héten már volt hat hét 1 naposan szívműködés. De ma elkezdtem barnázni. Kétszer is volt. Nem sok és nincs görcs se , de tavaly volt két missed abom ezért nagyon félek. Felhívtam az orvosom mikor még csak egy barna volt és azt mondta ettől ne ijedjek meg mert a gyógyszerektől is van ez amiket kapok( Duphaston) De aztán most megint volt egy barna folyás. A férjem nagyon messze dolgozik csak délután érne haza. Ha akkor mennék be a kürházba az nagy baj? nincs itthon senki ilyenkor akire támaszkodhatnák.2010. febr. 12. 11:38
1/9 anonim válasza:
Megértelek,én is voltam ebben a helyzetben.Én taxit hívtam,és bementem a kórházba a régi záróimmal,hogy nehogy véletlen elküldjenek,ha a dokim nincs benn.
2/9 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet, pláne, hogy volt 2 missed abod. (nekem is kettő volt)
Valaki aki bevinne? Vagy legalább elkísérne??
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs senki mert ez egy kis falu és ilyenkor mindenki dolgozik. Nem tudom mit csináljak. Azért köszönöm a válaszokat
2010. febr. 12. 12:19
4/9 anonim válasza:
Mindenképp menj be valahogy minnél előbb
5/9 anonim válasza:
Nekem volt egy missed. ab utána egy spontán vetélésem. A harmadik terhességem pont így indult mint neked. A 7. hét környékén elkezdtem barnázni, pedig én is Duphastont szedtem és egészen a 9-10. hétig tartott. Hol több hol kevesebb volt, de soha nem volt piros! Ez nagyon fontos! Most már 37 hetes múltam. Pihenj sokat az a lényeg!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. És neked mit mondott a dokid mi miatt volt a barnázás? Lehet a gyógyszer ahogy dolgozik?
2010. febr. 12. 13:05
7/9 anonim válasza:
Semmi értelme berohanni a kórházba, a dokid mindent megtett hogy segítse a megtapadást, gyógyszert kaptál, ennél többet nem tehet. A magzatmegtartó tabitól sokan barnáznak, feküdj le, pihenj. A dokid nem tud semmit csinálni, hiába mennél be akár most akár délután, a hormonpótlást megkaptad, az uh nem segít, most már csak pihenni és várni tudsz! Minden úgy lesz, ahogy lennie kell! Minden jót kívánok!
8/9 anonim válasza:
12.57 vagyok. Nem mondta konkrétan mitől van de megnyugtatott hogy nincs semmi gond addig, amíg nem görcsölök és nincs vérzés. Egyébként én a 9. hét környékén másik dokihoz kerültem(nem azért mert nem volt jó az első, csak közbejöttek dolgok) akinek elmondtam a gondomat és hogy már szedek gyógyszert, mire ő az utrogestant javasolta hogy térjek át arra. Ha jól tudom az kifejezetten arra van kitalálva hogy terhességet megtartsa míg a duph.-t mensi helyreállításra is használják. A kettes számú doki szerint az utro. jobb egy fokkal, így áttértem arra. Míg a duph. folyamatosan barnáztam de a doki szerint nem volt gond, az utro mellett fokozatosan csökkent és a 10. hét környékén elmúlt a barnázásom.Lehet hogy egyébként is elmúlt volna, ha nem váltok gyógyszert. Ne aggódj, nem lesz semmi baj, nagyon sokan kezdik így a terhességet, csak vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat. A kórházban szerintem sem tudnak ennél többet tenni. Pihenni, pihenni, pihenni!!! Minden jót neked!
9/9 anonim válasza:
Mondjuk ha még nem voltál bent akkor először is hívd fel a dokit,mond el mi van, de ha nem akkor hívj mentőt és mond meg,hogy vigyenek be.
Amúgy ilyen korban normális a barnázás sztem ,nekem is volt, csak mivel nekem nem volt vetélésem hálistennek,nem ijedtem meg.
Megértelek de ne parázz annál rosszabb ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!