Hogy érzitek magatokat 16 hetes kismamák? Mozog már a babátok, ha igen milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Nőtt már a hasatok?2015. febr. 18. 14:35
1/4 anonim válasza:
Én kb 15-16 hetesen éreztem elöszőr a babót. Naponta pár alkalommal csak, volt hogy elbújt napokra. Nem volt pillangó röpködés meg ilyenek..olyan érzsé volt mintha egy vizzel teli palackot ráznának össze vissza és érzed ahogy lötyög a víz benned:)Fiam lesz, felül kezdtett el nőni a hasam, mint akinek dugig van a gyomra..
2/4 anonim válasza:
Nekem 3. baba, még csak elvétve érzem. De nem vagyok benne biztos, holott tudom mit kéne éreznem. ;) Nemét még nem tudjuk. :)
3/4 anonim válasza:
Émelygés elmúlt, vérnyomás jó, 1kg mínusz, a légzésem néha nehézkes, megfájdul a derekam a nap végére.
Óvónő vagyok, még 2.5 hónapot tervezek dolgozni.
Néha érzem bugyborékolni a babát, és 14.héttől látom a hasam növekedését. Nekem is a gyomrom emelkedett ki látványosan és a köldököm körül, lassan kezd egybe érni a 2 hurka (túlsúlyosan indultam).
Ezt még nem hallottam, hogy a fentről növekedő has fiúra utal. A nemét még nem tudjuk.
Mindenkinek boldog babavárást!! :)
26N
4/4 anonim válasza:
Én még nem érzem, azt mondják azért mert első terhesség, de nyugodjak meg úgyis felismerem ha megmozdul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!