7-8 hetes kismamák vannak itt? Hogy érzitek magatokat?
7 hetes vagyok, a héten megyek orvoshoz, második babám de sokkal rosszabbul vagyok mint az elsőnél, reggeltől estig hányingerem van, fáj a fejem és a melleim, éhes vagyok egész nap de alig bírok enni, délután 4-ig bírom, utána majd leesik a fejem olyan fáradt és álmos vagyok de aludni nem bírok a kislányommal kell foglalkoznom, este kilencig ébren van, szóval én katasztrófálisan érzem magam remélem a 12. héttől javul a helyzet...
2015. febr. 16. 08:39
10 hetesen még beleférek? Én most jól vagyok. De sokat hányok. Ételundorom van.
Te kedves Kérdező hogy vagytok?
2015. febr. 16. 09:58
Most vagyok a 7. hétben ha jól saccolom. Ma teszteltem a pozitívat, mert gyanús jeleim voltak, mint pl. Éjszakai felriadás, amit hasmenés követett, izzadás majd vacogás. Először szimplán azt hittem vírus. De alhas tájékon rendszeres húzódásokat érzek, hányingerem van de hányás még nem volt szerencsére.
2015. febr. 16. 10:24
Múlt héten egész nap hányingerem volt, reggeltől-estig, folyamatosan, közben a vicc, hogy álmodozom a finom kajákról...:-) Hál'istennek nem hányok, de eléggé szenvedek így is...Bár ma mintha enyhült volna. Ja és a melleim sokkal teltebbek, és minden fürdés egy rémálom, de igazából inkább "érzékeny" kategória. nekem az első babám. Én táppénzen vagyok, mert nem tudtam dolgozni barnázás miatt, ami már szerencsére elmúlt.
Egy 7+4 hetes kismami :)
2015. febr. 16. 11:14
Én 12. hetes vagyok, de azért a 7-8 hét nem volt régen. Meg már ez a 3. terhességem, és mindegyik terhességnél a 7-8-9-10. héten mocskosul rosszul voltam. Hánytam, émelyegtem, szédültem, fejem fájt. Mostanra mintha elvágták volna. Nagy átlagban ez így zajlik.
2015. febr. 16. 12:30
6/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) köszonjük szépen mi most jobbacskan vagyunk a 6 hetet vegig hanytam aztan azota jobban vagyok ma hanytam meg kicsit, szokott gorcsolni a hasam ennyi :) enni tudok de csak 1-2 etelt ha megkivanok a tobbinek meg az illatat sem nagyon birom. Remelem vissza jon meg az az idoszak amikor ugy tudok enni mint 3 honappal erzelott. :)
Jelen! 8 hetes vagyok. Mellemtől rossz mozogni és hányok a zsíros kajától. Sose aludtam ennyit és gyakran görcsöl a hasam. Nem vészes, fél perc alatt elmúlik de akkor is. Ezeket leszámítva jól vagyok és a 24-ét várom, akkorra hívott vissza a dokim. Csak aggódom mert barnázás miatt Utrogestant kupot kell használnom és remélem minden rendben lesz. Próbálok nem aggódni állandóan és általában sikerül is de azért néha az eszembe jut.
2015. febr. 16. 13:18
8/16 A kérdező kommentje:
Az segit es nem lessz semmi problema ne aggodj, tudom konnyu ezt mondani de nem tessz jot ha sokat aggodsz meg stresszeled magad, minden rendben lessz meglatzod :) Nekem meg messze van a nogyogyaszati vizsgalat marc. 17 :)
Köszi a biztatást. :) szerencsére a barnázás már másnapra elmúlt és azóta nem aggódok annyit. Valahogy azt érzem hogy erős baba aki élni akar. :)
Hát 6 hetesen voltam nála, azt mondta még egyszer a 12. hétig megnézi így 9 hetesen is megyek hozzá, majd utána védőnőhöz, addig ne is menjek. De jó így, Örülök hogy mindjárt megleshetem a picit megint :D
2015. febr. 16. 14:05
6+2 hetes vagyok! Tünetem nem sok van, bár a fiammal sem volt anno. Talán annyi,hogy vele már az elejétől "zabáltam", most meg nem igazán van étvágyam. Energiám van, még sportolni is járok. Viszont este már 7 körül rám tör a fáradság. Ha nem lenne a fiam, tuti lefeküdnék már akkor aludni! :)
Dokihoz holnap megyek! Remélem minden rendben lesz!
2015. febr. 17. 06:03
Kapcsolódó kérdések: