9-10. hetes kismamák! Hogy érzitek magatokat? Milyen tünetetek van? Baba mérete mekkora?
Szia!
Betöltöttük a 10. hetet. Múlt héten, tehát 9 hetesen voltam a dokinál, uh alapján 23 mm volt akkor a kis embriónk:-) A közérzetem csapnivaló, próbálom kihúzni valahogy így a 12. hét végéig, és bízom benne, hogy akkor pikk-pakk elmúlnak a rosszullétek. A kisfiammal csak az első trimeszter volt szörnyű, a 12. hetet betöltve minden bajom megszűnt. Te hogy vagy, Kedves Kérdező?
Köszi, én jól. :) Semmi bajom, szerencsére. Még nem hánytam, nem émelygek, csak fáradékony vagyok.
Ma megyek dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok már. :) Ma vagyok 9+4 hetes.
Sya!
Ma vagyok 9 hetes :). Reggelente szokott hanyingerem lenni, neha par percig tart megjon erzes. Hiaba szedem a Magne B6-ot :(
7+3 hetesen voltam uh akkor 1,24cm volt a babóm. Kb 2-3 het mulva megyek vissza uh-ra. Mar alig varom :)
köszönöm, hogy írtatok.
4-es válaszoló, én is azért aggódom egy kicsit, mert gyakorlatilag semmi tünetem nincs (azonkívül, hogy nincs menstruációm) én sem érzek már mellfeszülést, nem fáj semmim, nem émelygek. Néha gyomorégést érzek, iszok egy kis hideg tejet és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!