9-10. hetes kismamák! Hogy érzitek magatokat? Milyen tünetetek van? Baba mérete mekkora?
kedves utolsó válaszoló, Neked aztán nem lehet könnyű...:( remélem hamar elmúlik a rosszulléted!
4-es válaszoló, gondolok ma Rád, írj, hogy mi volt a dokinál.
Velünk minden rendben :) tegnap láttuk a 26 mm-es embriónkat, szépen vert a szíve és mocorgott is :)
Ma már a védőnőmnél is voltam, aki kiállította a kiskönyvet és megkaptam az instrukciókat. :)
köszi! :) azért még most is hihetetlen, pedig láttuk végre. csak ez a tünetmentes állapot...mondjuk a hasamon én már látom, mert elég lapos volt, most meg olyan, mintha hasra híztam volna. de én tudom, hogy más miatt..;)
boldog babavárást mindenkinek! :)
szuper!!! örülök Nektek! :))
komolyan, még az ujjacskákat is láttad?? :)
mi ennyire részletesen sajnos nem láttuk Őt (2D-s vizsgálat volt)
Szia! 4-es vagyok! Én is nagyon örülök Nektek! :) Látod, a tünetek vagy a hiányuk nem jelent semmit! :) A nem tünet is tünet :)))
Képzeld, ez is 2D-s volt, de a dokimnak nagyon jó gépe van, és olyan rendes volt, h addig meddig állítgatta, míg olyan képet tudott róla csinálni, ahol látszódnak az ujjacskák! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!