Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van okom félni a szúrástól?

Van okom félni a szúrástól?

Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok!Ma reggel arra ébredtem fel,hogy hol gyengén hol erősen szurkál bal oldalt lent a hasam!Van okom félni vagy csak azért lehet ,mert nő a baba?Pár napja folyásom is van ami fehér!Ugye nem kell megijednem?
2010. febr. 12. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! nekem is vannak ugyanilyen tüneteim de nem hiszem hogy gond lenne. ha oldalt lent szurkál akkor valoszinü hogy a méhtartó szalagok nőnek nyulanak azt érezzük. nincs semmi baj nyugodj meg!! boldog babavárást!! 18 hetes km
2010. febr. 12. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:
nem kell ijedezned, valószínűleg "csak" a méhszalagok nyúlnak:)
2010. febr. 12. 10:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm!Első terhességem és sajnos mindentől félek,mert nem tudom mi normális és mi nem!De akkor most kezdek megnyugodni!Boldog Babavárást!:)
2010. febr. 12. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én 20 hetes vagyok és nekem 2 napja kezdődtek pont ezek a tünetek!Nekem ez már a 2. terhességem,de olyan régen volt az első,hogy már nem emlékszem ilyenekre(6 éve)!Nem hiszem,hogy gond lenne!Remélem!
2010. febr. 12. 11:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem,hogy ez nem gond!Csak szinte egyszerre jött a szurkálás meg a folyás is!Ez ijesztő volt kicsit!
2010. febr. 12. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
A folyás is természetes,sőt egyre több lesz:-(((Nincs semmi baj,a szurkálás is normális nő a babád:-)26+4hetes kismami
2010. febr. 12. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Kezdek már meg nyugodni.Senki semmi rosszat nem írt,talán így is van!Hú Te már a vége felé vagy!Nem félsz?
2010. febr. 12. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
:-))Hát azért van még 3 hónapom,május közepére várom a kislányomat.Szoktam gondolkodni rajta,de aztán elhessegetem,majd lesz valahogy:-)))Most annak örülök már hogy telnek a napok,jól érzem magam nagyjából,és egyre erősebb lesz a babám,egyre jobban nő.Te tudod már a babád nemét?
2010. febr. 12. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos még nem tudom a babám nemét!Holnap leszek pontosan 5 hónapos!Ez enyém igen virgonc már most!Néha vannak kisebb görcseim,de már várom a végét!kicsit félek tőle,de csak nem lesz semmi gond!Mit szeretnél?Lányt?Fiút?
2010. febr. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!