16 hetesen nektek mennyit mozgott a babátok?
Figyelt kérdés
kb 2 hete mozdult meg, de úgy erőteljesebben pár napja. Azóta nagyon sokat éreztem hogy mocorog ma szinte semmit. Ugye nincs semmi gond? Lepény mellső falon...2015. febr. 18. 12:50
11/13 anonim válasza:
még jó uhn voltam és úgy is mozgott és azt is éreztem.szóval nem hiszem hogy bemesélem magamnak. az én orvosom és a védőnöm pedig nem csodálkozott hogy ilyen korán éreztem. sőt ami még durvább a férjem és anyukám is érzi őt is és az első babát is.
12/13 anonim válasza:
Akkor te egy csoda kismama vagy :)
13/13 anonim válasza:
12 hetesen bejelentkezett egyszer. Utána semmi. 14 hetes kortól pedig minden nap érzem és egyre erősebben.
Első baba.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!