Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és egy...

7 hetes terhes vagyok és egy olyan problémám van amire jó lenne választ kapnom. Van két tündéri kiscicám akiket szeretek, imádok. És szüleim szerint terhesség alatt nem szabad álattal érintkezni. Igaz-e?

Figyelt kérdés
Szoba cicák, és reggelente mikor kijövök a hálószobából ugy megsimogatnám őket.
2015. febr. 18. 11:27
1 2
 11/16 Gabi86 ***** válasza:
100%
Ja és mond a védőnőnek vagy a dokinak vérvételnél hogy van cicád,nekem mivel nem estem át minden vérvételnél néztek toxoplazma fertőzést.ja és még valami terhesség elôtt 2 hóval lett kiscicám aki mîg el nem hoztuk kinti cica volt
2015. febr. 18. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem a védőnőt lehet cicám csak azt mondta, hogy terhesség alatt kerüljem a macska alom takarítását, amúgy semmi gond velük. Meg az interneten is utána olvastam ott is csak a macska lom takarítást írták, hogy nem ajánlott. Boldog baba várást.
2015. febr. 18. 12:32
 13/16 Gabi86 ***** válasza:
Bocs elküldtem.én almoztam egész terhesség alatt és van egy egészséges lányom.csak ha nem mosol kezet simogatás almozás után akkor kaphatod el,de mint már îrtam ennek kevés esélye van
2015. febr. 18. 12:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is takaritom az almukat, kesztyüt használok..de utánna még kezet is mosok. és mindig kint a friss levegőn takaritom..Amugy kóbor cicák voltak, nem rég ivartalanitottam ki őket meg kaptak oltást..Nem nagyon érek hozzájuk, de mindig hozzámsimulnának :). 9-én megyek vissza a dokihoz akkor meg emlitem neki. Köszönöm szépen.
2015. febr. 18. 13:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Annyit szoktak javasolni, hogy ne te takarítsd az almot, ne érintkezz a vizeletükkel.
2015. febr. 18. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Alom tisztítás gumikesztyűben utána alapos kézmosás. Igy mondta a dokim, nekem is van cicám. Nekem is kiskorom óta, valószínűleg rég átestem a fertőzésen mert volt kertes házban kijárkáló cicám. Emberek nagy része állitólag túl van rajta, valószínűleg te is. :)
2015. febr. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!