7 hetes terhes vagyok és egy olyan problémám van amire jó lenne választ kapnom. Van két tündéri kiscicám akiket szeretek, imádok. És szüleim szerint terhesség alatt nem szabad álattal érintkezni. Igaz-e?
Figyelt kérdés
Szoba cicák, és reggelente mikor kijövök a hálószobából ugy megsimogatnám őket.2015. febr. 18. 11:27
11/16 Gabi86 válasza:
Ja és mond a védőnőnek vagy a dokinak vérvételnél hogy van cicád,nekem mivel nem estem át minden vérvételnél néztek toxoplazma fertőzést.ja és még valami terhesség elôtt 2 hóval lett kiscicám aki mîg el nem hoztuk kinti cica volt
12/16 anonim válasza:
Én megkérdeztem a védőnőt lehet cicám csak azt mondta, hogy terhesség alatt kerüljem a macska alom takarítását, amúgy semmi gond velük. Meg az interneten is utána olvastam ott is csak a macska lom takarítást írták, hogy nem ajánlott. Boldog baba várást.
13/16 Gabi86 válasza:
Bocs elküldtem.én almoztam egész terhesség alatt és van egy egészséges lányom.csak ha nem mosol kezet simogatás almozás után akkor kaphatod el,de mint már îrtam ennek kevés esélye van
14/16 A kérdező kommentje:
Én is takaritom az almukat, kesztyüt használok..de utánna még kezet is mosok. és mindig kint a friss levegőn takaritom..Amugy kóbor cicák voltak, nem rég ivartalanitottam ki őket meg kaptak oltást..Nem nagyon érek hozzájuk, de mindig hozzámsimulnának :). 9-én megyek vissza a dokihoz akkor meg emlitem neki. Köszönöm szépen.
2015. febr. 18. 13:37
15/16 anonim válasza:
Annyit szoktak javasolni, hogy ne te takarítsd az almot, ne érintkezz a vizeletükkel.
16/16 anonim válasza:
Alom tisztítás gumikesztyűben utána alapos kézmosás. Igy mondta a dokim, nekem is van cicám. Nekem is kiskorom óta, valószínűleg rég átestem a fertőzésen mert volt kertes házban kijárkáló cicám. Emberek nagy része állitólag túl van rajta, valószínűleg te is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!