Jan 23-24 en egyutt voltunk a parommal, vedekezes nelkul max 1-2 percre de az elovaladektol tartok. A termekeny idoszakom 30.áig tartott. 27-28 naposak a ciklusaim, a mostani 1 napot kesett, és pumcs szinu bo folyassal kezdott (pisilesnel lattam hogy folyok) majd elenk piros illetve pirosra valott. A mensim 4. napjan teszteltem(tegnap) ket kulonbozo teszttel, mind a ketto negativ lett. Ma delelott meg volt 1-2csepp verzes, majd este is 1-2 csepp es halvany piros pisi. November ota ilyen a mensim, akkor os vegeztem tesztet, szinten mas fajtajuakat, azok is megativak lettek, azota sincs terhessegi tunetem, csak a menstruacio megvaltozasa.
Jovoheten megyek dokihoz, csak addig erdekelne, hogy terhesseg alatti mensije hogy zajlott,illetve meddig tartott. A mostani mensimnel pisilesnel folytam igazabol, akkor elenk es sotet piros kozepu volt..
4 eve mensizek
2015. febr. 17. 22:32
1/9 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt nagyon gyenge barnázásom volt akkor amikor meg kellett volna jönnie, talán 2 hónapban is. Élénkpiros vérzés mellett szerintem nem vagy terhes.
2015. febr. 17. 23:12
2/9 A kérdező kommentje:
huh ez megnyugtato:) amugy ekenk illetve rendes piros szinu is szokott lenni, barnazni nem barnaztam egyaltalan. de pisilel sotet szinu folyasom volt, illetve.reggel mikor felkeltem akkor is feketes volt a folyasom, beteten pedig sotet piros..hat majd kiderul jovoheten mi lehet a gond.. elso nogyogy vizsgalatom lesz, es mar varom. hogy kideruljon mi a baj velem(csak emiatt varoma vizsgalatot) de nagyon felek hogy talalnak valamit..
2015. febr. 17. 23:22
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, de komoly nőgyógyászati problémáid is lehetnek, ezért jól teszed, ha elmész tényleg az orvoshoz. Azt is gondolom, tudod, hogy, ha nem védekeztek, előbb-utóbb terhes leszel.
2015. febr. 18. 08:53
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, ezert fogunk mostantol komolyan odafigyelni ra, mert nem vicc. Tegnap reggelre elmult, delelott volt par csepp. majd delutanra semmi, este mikor lehajoltam ereztem hogy ismet par csepp, a pisim pedig elenk rozsaszinu volt. utanna semmi.. reggel se volt semmi, most pedig megint lattam. hogy volt par csepp piros csepp. este nem gorcsoltem. de olyan fura kellemetlen erzes indult ki a petefeszkembol a mehembe, alig ereztem.. ma vagyok a 6. napban, altalaban 5-6 naposak a mensijeim. egyszer volt 4 nap. Nagyon megvagyok ijedve hogy mi lehet a baj, felek, hogy valami nagyon komoly dolog allhat a hatterben.. :(
2015. febr. 18. 10:16
5/9 anonim válasza:
Élénk piros vérzésnek nem kéne lennie terhesség alatt. De sztem 4 napig se kéne tartania.
2015. febr. 19. 20:03
6/9 A kérdező kommentje:
hat remelem hogy nem vagyok terhes.. :/:(
2015. febr. 19. 21:01
7/9 A kérdező kommentje:
ma vagyok a 7. napban es megint jott par csepp, majd most este is a wc papir rendesen ver szinu voltm.. 1x tartott idaig ennyi ideig.. igy van meg eselye h terhes vagyok? remelem nem,:( de messze van meg a nogyogyasz:(
2015. febr. 19. 21:56
8/9 anonim válasza:
Nem, terhesség nem hinnem. Szerintem ha aggódsz Nehogy más bajod legyen, Menj el dokihoz rakszuresre es emlitsd meg neki szépen.
2015. febr. 19. 22:40
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat, ma is volt 3 csepp, pirosas-barnas, nem ertem:((( remelem nem igy fog menni mostmar mindennapom, mert eleg bosszanto.. 3 napja megy igy.. 8napban vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!