Egyrészt jelenleg ilyen űrlény kinézete van, másrészt túl kicsi még, 28 hét előtt nem igazán csinálnak 3D-t. Ráadásul a zsírraktárak is az utolsó trimeszterben telnek fel, addig az arc formáját adó zsírréteg is hiányzik, ezért eléggé bizarr látvány akkor még a magzat.
Sok értelme nincs még valóban, csinálj fényképet a telefonoddal, mi is úgy szoktuk.
2015. febr. 18. 10:40
4/12 A kérdező kommentje:
Csak szerettem volna egy ultrahang képet. Köszönöm.
2015. febr. 18. 10:47
5/12 anonim válasza:
Nahát, micsoda szokások vannak. Nekem egyből adtak, amikor először volt szívhang hathetesen, hogy ezzel a képpel (meg a lelettel) keressem fel a védőnőt két hét múlva, mert csak így kaphatok kiskönyvet.
Kaptam képet a 12 hetesen is, de később már nem, merthogy túl nagy.
A kijelzőt szerencsére engedik fotózni, de erről tudom, hogy nem mindenhol szeretik.
2015. febr. 18. 11:43
6/12 anonim válasza:
Az én orvosomhoz kéthetente járok uh-ra, és a 9. hét óta minden alkalommal csinál 3D-s képet is.
Jó, mondjuk a 9 hetes 3D-sen olyan a babám, mint egy szabályos bab. :) Semmi idom.
2015. febr. 18. 11:43
7/12 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy nincs neki még baba alakja csak furcsa hogy nem adnak képet, barátnőm sem kapott. És én magánrendelésen is voltam uh-n és ott sem kaptam, na majd legközelebb megkérdezem az orvost milyen lehetőségek vannak, amúgy is fizetek az ultrahangért.
2015. febr. 18. 12:28
8/12 anonim válasza:
#6 vagyok.
12. hét alatt sokkal jobb a 2D-s. Azon már van egy kis baba-alakja. De a 3D teljesen felesleges ilyen korán.
2015. febr. 18. 12:44
9/12 anonim válasza:
Mi a 17 és a 26. héten voltunk és mindegyik nagy élmény volt. A 17 héten még az egész csöpség benne van a képben, a 26. héten meg már szinte csak a kis pofija és a mellkasa fér bele, nagyon jó vizsonyítási alap, mennyit nőnek:)
2015. febr. 18. 15:41
10/12 anonim válasza:
Nekem van 8 hetes 4d-s képem a kisfiamról :) Kedvenc képeim egyike :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!