Milyen + vas készítményt szedsz terhesség alatt?
Nekem a 24. heti terheléses vércukor méréses vérvételnél derült ki hogy a kis pocaklakóm kezdi minden tartalékomat felélni,ezért a doki javasolta hogy szedjek vasat,a Neo-Ferro-Folgammát írta fel napi 2szer 1-et.
Azóta nem volt vérkép nem tudom hogyan befolyásolta de az uh. szerint nagy a babóka,szépen fejlődik:-)
32 hetes kismama
Első vagyok.
Bár én nem értek hozzá,nem tudom mi alapján írta fel a doktor a vasat,de most megnéztem a leleten amit az utánam lévő írt,a VVT szám nekem is 4 felett van,mégis vasat írt...
Nekem dettó ugyanaz, mint az elsőnek: terheléses cukor után Neo-Feoo-Folgammát írt fel 2x1 szemet.
31h km
nekem is neo-ferro-folgammát szedek, 2x1-t! a 24. héten kezdtem ezt az adagot szedni, mert a cukorterheléses vérképemnél alacsony lett a vas! előtte 1x1-t szedtem, azóta nem tudom milyen mert nem volt vérvétel!
28 hetes km
Én is vashiányos lettem a cukorterheléses vizsgálat alapján, ezért napi 3x1 Maltofert szedek napi 1 db folsavval (jobb a felszívódás), mert én laktózérzékeny vagyok és a másiktól, amit a többiek írtak olyan hasmenésem és hasfájásom lett, hogy csak na...
De ez finomabb is és evés közben/után kell elrágni. A másikkal sok a macera, 1 órával előtte 2-vel utána sokmindent nem lehet enni/inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!