Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmúlt a hányingerem? 7hetesen?

Elmúlt a hányingerem? 7hetesen?

Figyelt kérdés
miért múlt el? ugye nincsen baj? csak hétfőn megyek uh-ra, addig amíg nincs barnázás, vagy vérzés nincs baj ugye? cicik eddig is csak nagyon picit fájtak, az megvan most is. tegnap vettem be este vas+folsav és egy fél gravidát, lehet hogy azoktól múlt el mára?
2010. febr. 12. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne félj és örülj neki. Nem mindenkinek tart ki 3 hónapot a hányinger.Nekem például egyáltalán nem is volt hányingerem, bezzeg amikor szültem végig öklendeztem, na akkor bepótolta.
2010. febr. 12. 07:46
 2/7 A kérdező kommentje:
köszön szépen a válaszod, kicsit megijedtem, mert eddig mindíg úgy keltem már másfél hete, hogy émelyegtem, ha nem ettem egyből, most meg semmi. remélem minden ok lesz :)
2010. febr. 12. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:

az 1.babámmal abszolút semmi terhességi tünetem nem volt,csak kimaradt a vérzés,és menzihez hasonló hasszurka volt.

most,hogy a 2.babát várom,már szinte a beágyazódástól egészen a 16.hét környékéig hol jobban hol kevésbé volt hányinger,émelygés.

Nyugi,biztosan semmi bajotok :-) Örülj,hogy ennyivel megúsztad :-)

2010. febr. 12. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki.Nekem most kezdődik csak igazán, eddig csak reggel volt kicsi hányingerem.Most pedig 3 napja egész nap:((sajnos nálam az előző terhességemnél is ez volt a 12.-ik hétig.

Érzem,hogy éhes vagyok, de nem vagyok képes enni:(((

2010. febr. 12. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ebből nem lehet bajra következtetni. És ez még lehet, hogy átmeneti és a 16 hétig émelyegtem, de csak 8 hét körül kezdődött a második babámnál. Az elsőnél pedig 1-2 alkalommal volt hányingerem és aztán semmi, viszont cserébe állandóan égett a vége felé a gyomrom. Mindenkinél más.
2010. febr. 12. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:

csak örülj neki, nekem "csak" 1 hónapig tartott a hányós korszak, de nem kívánom senkinek!

szerintem életembe nem voltam annyit wc-n, mint akkor.

2010. febr. 12. 11:01
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi lányok! nem múlt el... most próbáltam enni egy kicsit, két falat után majdnem visszajött, úgyhogy előre örültem :) nem baj, megéri :)
2010. febr. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!