Edyke.; kérdése:
Mikor lehet megtudni hogy egy vagy ketpeteju ikreket varok?
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok kulon burokban vannak, de olvastam hogy attol meg lehetnek egypetejuek is. mikor lehet biztosan megtudni?2015. febr. 17. 13:55
1/4 anonim válasza:
Milyen neműek? ELlentétes nemű babák esetén nem egypetéjűek (bár olvastam ezt cáfoló új kutatás híréről, de egyelőre semmi biztos, ez a bevett vélemény). Amúgy szerintem csak születésük után tudható meg.
2/4 anonim válasza:
nem biztos, hogy megtudod. itt van egy anyuka akinek már nagyok a gyerekei, de még mindig nem tudják. egyik kislánya magasabb 2-3 centivel ezért gondolják, hogy kétpetéjűek :)
de van fizetős vizsgálat szülés után. meg persze majd a nemük és a genetikai adottságaik sokat elárulnak
3/4 A kérdező kommentje:
a nemuket nem tudom meg nem latszik
2015. febr. 17. 14:07
4/4 anonim válasza:
100%-osan csak genetikai vizsgálattal tudhatod meg, de ugye ez nem indokolt, így csak valószínűsíteni lehet :) nekem két lányom van, két külön burok volt, azt mondták, kétpetéjűek úgy tűnik, és mivel alig hasonlítanak, ez beigazolódni is látszik. egyébként nagyon ritka, de fiú-lány egypetéjű páros is van. szóval tényleg nehéz megmondani, szerintem valószínűbb, hogy kétpetéjűek. főleg, ha spontán ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!