Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt Valaki hasonló helyzetben?

Volt Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy hete kellett volna megjönnie. Volt egy egyértelmű pozitív tesztem és a következő tünetek: szurkált a hasam, folyton szomjas vagyok (rengeteget jártam pisilni), fájtak a melleim (egyébként soha nem szoktak fájni), szóval biztos, hogy terhes vagyok, de két napja elmúlt minden "tünet". Tudom, hogy sokaknak semmilyen tünetük nincs... Nálatok is volt így?
2015. febr. 17. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd később úgy is fog fájni minden porcikád, használd ki, hogy nincsen semmi bajod.
2015. febr. 17. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! Lesz ez rosszabb is. Legalábbis nálam így volt.

Nemvárt menstruáció előtt egy héttel émelyegtem, szédültem néha, de nem volt vészes.. Aztán kimaradt a menstruációm, pozitívakat teszteltem. Az enyhe hányingereket ki tudtam küszöbölni ha ettem pár falatot, semmi bajom nem volt. (pár napig)

Most vagyok 6 hetes,kb. az ötödik héttől szörnyű hányinger aranyozza be a napom minden percét. Bár hányni hál'Isten nem hányok, de sokszor úgy érzem, hogy ha megmozdulok, vagy csak kinyitom a szám, rögtön visszajön minden a gyomromból.

A mellfájdalom a kimaradt menstruáció harmadik-negyedik napja körül elmúlt, rá pár napra pedig visszatért, de ez totál más fájdalom.

2015. febr. 17. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Én most vagyok 5 hét 4 napos és még nem volt egy másodperc émelygés, hányinger vagy szédülés sem (nem mintha hiányozna) :)
2015. febr. 17. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, akivel még akkor beszéltem, amikor szinte semmi bajom nem volt (mint írtam, ettem egy kicsit, és minden oké volt). Ő akkor volt olyan 10-12hetes, és mondta, hogy Ő az ötödik héttől folyamatosan hány. Gondoltam: Ó szegény, még szerencse, hogy nekem semmi bajom. Örültem, hogy hátha nekem így fog lefolyni az első trimeszter, minden gond nélkül :)

És tessék! :/ Remélem ennél rosszabb már nem lesz :D

Kívánom, hogy ne legyen benne részed :)

(2)

2015. febr. 17. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már 20 hetes kismama vagyok és eddig semmi bajom. Ja de, hogy állandóan pisilni kell, éjszaka is.
2015. febr. 17. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen nem voltak tüneteim. Esetleg a fáradtság.

Jelenleg.. A mellem hol fáj napokig, hol nem érzem. Hányinger is melyik nap milyen. Most pl két napja megint sokat alszok, azelőtti két-három nap még ez se volt meg. Szóval ne aggódj, nincs két egyforma nap szerintem. :)

2015. febr. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!