Honnan tudom ha esetleg nyitva van a méhszáj? Van valami jele?
Figyelt kérdés
Csak azért lennék rá kíváncsi,hogyha együtt vagyok a párommal,és esetleg nyitva lenne a méhszáj,lenne e belőle valami baj?Úgyértem a babával?Mert nekem sose nézték még,legalábbis nem mondták,bár még lehet korai is.13hetes vagyok.Mikortól nézik amúgy?Mindig szokták,vagy nekem kell kérni hogy nézzék meg?Ezt gondolom csak ha megvizsgál úgy tudja megnézni,UH-gal nemvalószínű ugye?2010. febr. 11. 22:05
1/3 anonim válasza:
Az, hogy a méhszáj nyitva, nem jár tünetekkel. Mo-n a manuális vizsgálat a bevett ennek ellenőrzésére, ált. a 2. trimesztertől. Tőlünk nyugatabbra nem annyira szeretnek "nyúlkálni", ők inkább az UH-ra támaszkodnak. Ha elég lent nézik remekül látni lehet, hogy meg van-e rövidülve a méhnyak, ill. nyitva van-e a méhszáj. Persze a pontosabb vizsgálathoz be kell tapintani. Elvileg nem lehet semmi baja a babának, ha szeretkeztek. A fertőzésektől mindenképp óvja a burok. Mindenesetre ha görcsölsz, vagy vérzel, akkor inkább légy óvatos, ha nem élvezd a szexet nyugodtan.
2/3 anonim válasza:
Uhal nem, csak vizsgálattal és dokija válogatja. Az én dokim sem nézett meg soha, csak ügyeleten ás más dokinál jártamkor nézték meg. Dokija válogatja azt is, hogy mikor nézik, van aki minden alkalommal, van aki mondjuk 30 hét után, szóval egyéni.
13 hetesen még nem szokták nézni, nagyon nem lenne jó, ha nyitva lenne.
Tünete nincs, általában a végén sem érezzük, ha nyílik. De ha vérzel, görcsölsz, azonnal ügyelet!!
Ha nem lehet szexelni, a doki úgyis mondani fogja.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)hát még mióta terhes vagyok nem voltunk együtt,mert nemakartam az első 12hétig,féltem..stb,bár most se vagyok nyugodt,de "nemvonhatom" meg tőle 9hónapig az én aggódásaim miatt:)De mindenféleképpen gumiba lesz végig,hogy véletlenül se kapjak el semmit..,mert sajnos nagyon hajlamos vagyok rá.ezt a görcsölést meg most már nemtudom hogy van..mert van aki azt mondja hogy együttlét után ez természetes,viszont van aki meg azt mondja ha görcsölés van,akkor irány a doki...úgyhogy már ezt se tudom melyik az igaz,mire figyeljek..:S
2010. febr. 11. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!