Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek még hogy ne szaladj...

Mit tegyek még hogy ne szaladjanak így fel a kilók?

Figyelt kérdés

Második babánkkal vagyok várandós (kisfiú lesz) 26 hetes vagyok és már 14 kiló jött fel.

A kislányommal 25 kiló jött fel

Már megőrít a védőnőnk állandóan piszkál..legutóbb összeszólalkoztam vele ..Nem vagyok kívános ,nem eszek dupla annyit .nem eszek édességet ,

pl a mai menüm ennyi volt és kb így néz ki minden nap:

reggeli : fél zsömle +felvágott+uborka+paprika

tizorai : banan turmix cukor nélkül megfelezve az adag

ebég 2 pulyka mell + párolt zöldség

uzsi : a másik fél turmix

vacsorára már nem is merek gondolni

annyira görcsölök már ezen :((

2015. febr. 16. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
ch diéta
2015. febr. 16. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én nem hiszem el, hogy te tényleg csak ennyit eszel. Szerintem inkább az van, h csak ezekre emlékszel, a cukros kávéra, kis tejszeletre, napközben bekapott falatokra, főzés közbeni kóstolgatásokra, a nagyobb gyerek maradékának eltüntetésére (hogy kárba ne menjen)nem.
2015. febr. 16. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elhiszem hogy nem eszel sokat. Én alig ettem valamit egész terhességem alatt, annyira rosszul voltam.Folyton azon idegeskedtem hogy baja lesz a babámnak mert nem tudok rendesen enni.Mégis hiztam tiz kilót amit nem értek a mai napig hogy mitől.A szervezet ilyenkor raktároz amennyire csak tud. Ha tényleg odafigyelsz arra hogy mit eszel, ennél többet nem tudsz tenni.Az nem lehet hogy vizesedsz?
2015. febr. 16. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vizesedsz? Mert akkor olyan mintha híznál de mégsem mert a vízesedés elmúlik szülés után Nyomd be az ujjaddal a bokádon abőrt ha rögtön visszamegy rögtön nem de ha. Pár másodpercig fehér marad a benyomat, és idő kell még a szinét vissza nyernie akkor az víz.
2015. febr. 16. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Vércukorral rendben van minden?

Pajzsmirigyeddel nincs gond?

Ez a kaja meg kevés. A banán cukros, hirtelen felviszi aztán éhes leszel tőle.

felvágottban isten tudja mi van. A zsömle szintén nem nyerő.

Egyél sok fehérjét (sovány hús, hal), mert az egyáltalán nem hízlal. Egyél zöldet, hogy a rostok eltelítsenek. Párolva, nyersen. Gyümölcsöket, kenyereket csökkentsd nullára ha tudod.

A védőnő figyelmeztethet, de nem dolga a piszkálódás. :(

2015. febr. 17. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!