Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes has vagy plusz kilok?...

Terhes has vagy plusz kilok? (kep)

Figyelt kérdés

[link]

Par honapja amikor osszevisza ettem, vettem egy tesztet ami negativ lett, es a menstruaciom is megjott mindig normalisan. Viszont a hasam elegge no es gombolyodik.. Gondoltam megkerdezlek titeket akiknek mar van ebbe tapasztalata hogy milyen egy terhes poci. ilyen vagy csak felhiztam?

Elore is koszonom.

2014. okt. 31. 19:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ilyen lehet terhes ha de lehet elhízás is. Ha terhes has akkor már majdnem a fél időben kéne lenned. Ha azt hiszed h gerhes vagy miért nem mész el orvoshoz?

Egyik barátnőm így hízik szegénynek mindig azt hiszik terhes :(

Vagy terhes vagy de vki azg mondta h elhíztál azért tetted fel a kérdést mert roaszul esett és most kíváncsi vagy mit mondanak?

2014. okt. 31. 19:37
 2/21 piroska és a farkas ***** válasza:
szerintem ez csak hízás. De a pár honapja vett teszt után miért nem vettél uj tesztet? Nehogy aztán akkor tudd meg, h kismama vagy, mikor már rugdos:)
2014. okt. 31. 19:38
 3/21 anonim ***** válasza:
Szia!Ha terhes lennél,szerintem ekkora pociban már mozogna a baba:)és csak egy tesztet csináltál?
2014. okt. 31. 19:40
 4/21 anonim ***** válasza:
És azóta is menstruálsz?
2014. okt. 31. 19:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Igen egyet vettem csak de akkor meg a fele se volt a hassam.. csak baratnoim beszeltek ra mert ossze vissza ettem ( mostmar nem, csak pillanatnyi volt), de en nem gondoltam terhessegre, es negativ is lett + a menstruaciomal se volt gond.

Baratom kezdte el kerdezgetni hogy mi tortent velem hogy folyamatosan no a hasam pedig nem is igazan eszek, napi 1x maximum 2x.. es a hasam csak no es no..

Szoktam neha furcsat erezni a hasamban, de mindig azt hiszem hogy a belek.. olyasmi mint amikor a szemem tikkel csak a hasamba. Ha lenne baba es mocorogna elvileg nem ilyen lenne.

Elakarok menni oroshoz, de kulfoldon elunk, es nem igazan ertenem hogy mit mondana az orvos. Parom ket helyen dolgozik, es nincs szabadnapja.. Nehezen tudna kiharcolni szabadnapot, es emiatt akkor akarom ha fen all hogy lehetseges..

2014. okt. 31. 19:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Igen, sosem marad el a menstruaciom.
2014. okt. 31. 19:59
 7/21 anonim ***** válasza:
Ez akár terhes has is lehet. Minél előbb menj orvoshoz!
2014. okt. 31. 20:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Vegyel meg egy tesztet.
2014. okt. 31. 20:00
 9/21 anonim ***** válasza:
PCO -val is hasra mennek a + kilók...
2014. okt. 31. 20:03
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha napi 1-2x eszel nagyon szépen meghízhatsz, mert a szervezeted erre áll rá és amikor végre táplálékhoz jut, rád ragasztja mert ínséges időknek éli meg ezt az időszakot. Hülye kis tiniként így híztam 50ről 58ra.
2014. okt. 31. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!