Terhes has vagy plusz kilok? (kep)
Par honapja amikor osszevisza ettem, vettem egy tesztet ami negativ lett, es a menstruaciom is megjott mindig normalisan. Viszont a hasam elegge no es gombolyodik.. Gondoltam megkerdezlek titeket akiknek mar van ebbe tapasztalata hogy milyen egy terhes poci. ilyen vagy csak felhiztam?
Elore is koszonom.
először is miért nem veszel egy tesztet?Egyébként amit leírtál érzés, a szemtikkelős, na, kb olyan érzés, amikor a baba csuklik.
Egyébként nekem 13 hetesen már ekkora hasam volt, mert híztam is, fújódtam is.
Egy ekkora terheshassal már kényelmetlen hason feküdni, mert fáj. Te tudsz hason aludni?
Be tudod húzni? Meg tudod fogni a hájadat? Ha ezekre igen a válasz, akkor nem terheshas.
serintem helyes testtartásból, egyenes gerinccel állva, nem enyhén hátradőlve, váll hárahúz, áll vízszintben, talán akkor meglehetne ítélni
most csak annyit látok, a has vonala meg van törve, egy terhes has viszont szabályos félkör.
de attól még lehet ott egy embrió, csak még a hasfal nem vette fel az alakot hozzá
Csinaltam egy kepet behuzott hassal.. De igy csak kisebb a hasam.
A mellem is not, de ez hizasnal is szerintem igyvan.
Hetfon elmegyek es veszek ket tesztet a biztonsag kedveert, mert hetvegen a kornyeken zarva van minden gyogyszertar.
Gyerekkoromba volt petefeszektcisztam, igy az egyik petevezetekemet eltavolitotak. Gondoltam arra is hogy nem-e az ujjult ki, viszont akkor fajt nagyon a hassam, most pedig nem.
Igen tudok hasson aludni, felig hasson pedig a legkenyelmeseb.
A menstruaciom teljesen normalisan jott meg mindig..Ahogy utana olvastam, ha terheseg alatt esetleg lenne menstruacio is, az sokkal kevesebb, esetleg eltero szinu stb.
Nekem ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!