18. hét környékén járók, hogy vagytok?
Szia! En 19 hetes vagyok, szepen gombolyodik a pocak, sokat mocorog a babuci :))) mult heten voltam a 18, heti genetikai uh-n, ott tudtuk meg, hogy kislanyunk lesz, nagyon orulunk neki, mindketten lanykat akartunk :) a neve meg kerdeses, fiu nevunk csak egy volt, de lany tobb is van :D egyebkent megvagyok, de alapvetoen nem valaminkonnyu a terhessegem, 5.hettol rosszulletek, sokat hanytam, meg mult heten is kidobtam a rokat 2x :/ en nem vettem szinte semmit, a rokonok nagyon beindultak, es rengeteg mindent kapunk ajandekba :) igy inkabb magamnak vasarolgatok, pl stria elleninolajat vettem, meg lattam olcson melltartobetetet, ilyesmiket :) a babakocsit mar kivalasztottuk, marcius-aprilisban vesszuk meg :) na meselj te is :)
udv.: p.e.
Hali! 18. heten járok, jól vagyok, bár mindig feszülget a hasam lent, aggódom is állandóan de szerintem csak a növekedés indul be. Meg nem óriási a pocak, de mar észre lehet venni. Kisfiunk lesz, mar a 12. Heten megtudhattuk :) en jól viselem az elején fáradt es éhes
Voltam sokszor a fáradtság mar elmúlt az éhség annyira nem :) de
Meg eddig fel kilót bírtam magamra szedni pedig a koplalastol messze állok. Negatív tunetnek az extra száraz boromet tartom egyedül, de kenegetem mint a kisangyal. Nem vettünk meg szinte semmit majd áprilisban májusban fogunk vásárolni. :)
Elso vagyok :) nalunk is elso baba, ezt elfelejtettem leirni azt hiszem :D na, egyelore a kislanyosok vannak tobbsegben ;) irjatok majd meg, ha mar tudjatok :)
p.
Sziasztok!
Én ma vagyok 19 hetes terhes, és az első kisbabánk lesz.
A 12. héten az orvos azt mondta, hogy kisfiú, de a 16. héten azt mondták, hogy kislány. Szofinak fogják hívni.
Már szerencsére nincsen semmi bajom. A hasamon látszik, hogy nőtt. Érzem, ahogy a pici mozog és rugdos, általában este és reggel szokott.
Én még nem vettem semmi nagy dolgot csak egy kis ruhát. Szerencsére a családtól sok ruhát kapunk, és egy kiságyat is.
Jó babavárást mindenkinek!
Sziasztok! mi is a 18. Hétbe lépünk be. A terhesség elejét gyorsan atsuhantuk mert elég későn derült ki hogy jön a második baba:)
11 héttől mondjuk nagyon sokat gorcsoltem és stresszeltem hogy miért is görcsölök!? Elvesztettünk már egy babát így egy kicsit stresszes ez a terhesség. Nekem is feszül sokszor lent a hasam... Jövőhéten megyek én is genetikára, alig várom már hogy kiderüljön h kisfiú vagy kislány e?!:) vásárolni meg semmit nem vásároltunk mert babonás vagyok, illetve addig míg a nemét nem tudjuk addig nem is tudunk:) hízni nem híztam hála eddig semmit mondjuk eleve kövér vagyok úgyhogy nem is hiányzik... A hasam már nagyon kerek, gondolom azért a gyomrom miatt is. Egyedül ami miatt szenvedek az a megszunni nem akaró székrekedes:(
de a teso nagyon várja már hogy megszulessen a pici és ez mindent kárpótol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!