Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hét környékén járók, hogy...

18. hét környékén járók, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Mekkora a pocak? Tudjátok már a nemét/nevét? Hanyadik baba? Vettetek már valamit?
2015. febr. 16. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia! En 19 hetes vagyok, szepen gombolyodik a pocak, sokat mocorog a babuci :))) mult heten voltam a 18, heti genetikai uh-n, ott tudtuk meg, hogy kislanyunk lesz, nagyon orulunk neki, mindketten lanykat akartunk :) a neve meg kerdeses, fiu nevunk csak egy volt, de lany tobb is van :D egyebkent megvagyok, de alapvetoen nem valaminkonnyu a terhessegem, 5.hettol rosszulletek, sokat hanytam, meg mult heten is kidobtam a rokat 2x :/ en nem vettem szinte semmit, a rokonok nagyon beindultak, es rengeteg mindent kapunk ajandekba :) igy inkabb magamnak vasarolgatok, pl stria elleninolajat vettem, meg lattam olcson melltartobetetet, ilyesmiket :) a babakocsit mar kivalasztottuk, marcius-aprilisban vesszuk meg :) na meselj te is :)

udv.: p.e.

2015. febr. 16. 12:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Hali! 18. heten járok, jól vagyok, bár mindig feszülget a hasam lent, aggódom is állandóan de szerintem csak a növekedés indul be. Meg nem óriási a pocak, de mar észre lehet venni. Kisfiunk lesz, mar a 12. Heten megtudhattuk :) en jól viselem az elején fáradt es éhes

Voltam sokszor a fáradtság mar elmúlt az éhség annyira nem :) de

Meg eddig fel kilót bírtam magamra szedni pedig a koplalastol messze állok. Negatív tunetnek az extra száraz boromet tartom egyedül, de kenegetem mint a kisangyal. Nem vettünk meg szinte semmit majd áprilisban májusban fogunk vásárolni. :)

2015. febr. 16. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
18. hét egész jól vagyok már,bár igen sok a savam. nagyon fáradt voltam az elején. a pocak alakul. nagyon izgalmas mert első baba lesz. a nemét talán csütörtökön megtudjuk akkor megyünk nagy uh-ra. Így a neveken még nem agyaltunk. vásárlás még sehol nem tart mivel nem tudtuk a nemét így feleslegesnek tartottuk. babakocsit meg kiságyat nézegettem már azt amúgy is uniszexben szeretném. :) 3 kg plusznál járok azt egy kicsit nehezen viselem....
2015. febr. 16. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már 21. hétben járok, de a 18. hét körül nekem is feszült a pocakom. Azóta már ez elmúlt. Szédülések voltak, de a 19. hetét betöltve elkezdett mozogni (első baba), és azóta az is kimaradt. Nekünk nem tudta a doki megmondani a nemét, mert törökülésben üldögélt a kicsit. :)) Talán most szerdán megtudjuk. Dóra vagy Ábel. :D Amúgy babakocsit szereztünk még be csak, meg néhány ruhácskát, játékot is vezsegeteg lassacskán, de már nézegetjük az ágyat is.
2015. febr. 16. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 17hetes vagyok ikrekkel :) első terhességem de mar akkor a hasam mint egy 6honaposnak :/ felek hogy mi lesz majd a végen :( tunetem csak annyi hogy nagyon pattanásos vagyok es nagyon fáradt vagyok egész nap :( 15. Heten voltunk 4D-n akkor egyikre tuti lányt mondtak a másikra csak sejtik a lányt így odett es Natasa nevek a befutók :) venni nem vettünk meg semmit csak a babakocsit rendeltük meg amiért majd júniusba megyünk megvenni :)
2015. febr. 16. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...:) Én is a 18. hétben járok. Tüneteim szerencsére nincsenek, aminek nagyon örülök, mert van már egy 1,5 éves lányom akihez rengeteg energia kell...:) Már elég hamar, a 14. héten elkezdtem érezni a mocorgást, mára már rendszeresen és erősen érzem. A 16. heti UH-n kislányt mondtak, de nem 100%-ra, a héten megyek genetikai uh-ra, kíváncsi vagyok, hogy ott mit mondanak..:) Szerencsére vásárolni nem sok mindent kell, főleg ha tényleg kislány lesz, szerintem majd az utolsó hónapban ráér ez a néhány dolog.
2015. febr. 16. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Elso vagyok :) nalunk is elso baba, ezt elfelejtettem leirni azt hiszem :D na, egyelore a kislanyosok vannak tobbsegben ;) irjatok majd meg, ha mar tudjatok :)

p.

2015. febr. 17. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma vagyok 19 hetes terhes, és az első kisbabánk lesz.

A 12. héten az orvos azt mondta, hogy kisfiú, de a 16. héten azt mondták, hogy kislány. Szofinak fogják hívni.

Már szerencsére nincsen semmi bajom. A hasamon látszik, hogy nőtt. Érzem, ahogy a pici mozog és rugdos, általában este és reggel szokott.

Én még nem vettem semmi nagy dolgot csak egy kis ruhát. Szerencsére a családtól sok ruhát kapunk, és egy kiságyat is.

Jó babavárást mindenkinek!

2015. febr. 17. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok! mi is a 18. Hétbe lépünk be. A terhesség elejét gyorsan atsuhantuk mert elég későn derült ki hogy jön a második baba:)

11 héttől mondjuk nagyon sokat gorcsoltem és stresszeltem hogy miért is görcsölök!? Elvesztettünk már egy babát így egy kicsit stresszes ez a terhesség. Nekem is feszül sokszor lent a hasam... Jövőhéten megyek én is genetikára, alig várom már hogy kiderüljön h kisfiú vagy kislány e?!:) vásárolni meg semmit nem vásároltunk mert babonás vagyok, illetve addig míg a nemét nem tudjuk addig nem is tudunk:) hízni nem híztam hála eddig semmit mondjuk eleve kövér vagyok úgyhogy nem is hiányzik... A hasam már nagyon kerek, gondolom azért a gyomrom miatt is. Egyedül ami miatt szenvedek az a megszunni nem akaró székrekedes:(

de a teso nagyon várja már hogy megszulessen a pici és ez mindent kárpótol:)

2015. febr. 17. 09:56
 10/10 edyke.; válasza:
sziasztok, 17 hetes terhes vagyok ikrekkel, a pocak mar nekem is eleg nagy, szerencsere hanyingerem egyaltalan nem volt csak szedulesek. meg nem tudjuk a nemuket ugy hogy meg semmit nem vasaroltunk csak nezelodunk babaagyaknal, meg nem tudjuk mijen legyen eleg nehez talalni ikreknek. kitartast mindenkinek es boldog babavarast
2015. márc. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!