Mellkas röntgen 35 hetesen. Mennyire árthatott a babának?
32 hetesen a vesemet rontgeneztek, kb 8-10 felvetel keszult, lattam, ahogy a rontgenkepen ott van a kicsim minden csontja, total telibekapta a sugar, kopenyt nem lehetett hasznalni.
A vizsgalatot koveto 8 het maga volt a pokol az ideg miatt, hogy vajon lett e baja, iszonyatosan hibaztattam magamat, de az orvosok azt mondtak, hogy vagy rontgen, vagy valszeg ugrik a vesem, amibol csak egy van sajnos, vagy korsszules, igy ez volt a sok kozul a legkevesbe kockazatos valasztas.
A kis harcosom most epp alszik, fel eves, 9 kilo, igazi csupaero, csupa mosoly kiskolyok :)
Bocsi, hogy nem pont a kérdésre válaszolok, de én szoptatás alatt köhögtem borzasztóan, kb. 2 hónapig. A doktornő azt mondta nem ad semmit amíg szoptatok, így megittam több üveg lándzsás útifű szirupot, persze hiába. Sokszor egész éjjel fuldokolva köhögtem, már mindenem fájt.
A férjem hozott nekem egy sópipát, körberöhögtem, hogy csak nem gondolja, hogy majd ettől fog elmúlni, és láss csodát, egy hét múlva nem köhögtem.
Álmomban nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű dolog hatni fog, de szó szerint minden alkalom után éreztem, hogy felszaggatja a köhögést, majd egyre jobb lett.
Viszont magas vérnyomásnál nem ajánlják. Azóta már egy kollégám is vett, neki is bevált.
Esetleg egy próbát megér, de nem volt valami olcsó, olyan 7 ezer ft körül volt a teleshopnál, de lehet gyógyszertárban olcsóbb.
Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű dolog fogja elmúlasztani a hónapokig tartó (tényleg durva) köhögésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!