Röntgen helyett létezik más alternatíva?
Tegnap megrándult a térdem, és mára iszonyúan fáj, mozdítani sem bírom. Azon agyalok, hogy mentőt kellene hívni és meg kellene nézetni a kórházban, hogy nincs-e komolyabb baj.
Viszont két napja késik a menzeszem, és tesztet még nem csináltam. Szóval meg tudnak vizsgálni valami olyan cuccal röntgen helyett, ami nem árt a babának (ha van baba)?
Kösözönöm a választ, a bunkó beszólást meg kikérem magamnak.
Nem azért kell a mentő, mert haldoklom, hanem azért, mert nem tudok ráálni a lábamra, nem tudom mozgatni a térdemet.
Márpedig valahogy le kell jutnom a második emeletről a lépcsőn, és sajnos úgy fest, hogy sehogy máshogy nem fog menni, csak hordágyon.
Komolyan nem értem, miért kell ilyen undok stílusban válaszolni.
Mostanra már én is rájöttem, utólag is bocsánatot kérek. :)
Remélem, igazad van, kedves 3-as válaszoló. :)
Kapsz ólomköpenyt a röntgenhez, az megvédi a babácskádat :)
Én szívből ajánlom egyébként az árnika krémet és az arnica montana homeobigyót, nyugodtan szedheted terhesen is. Aztán ha négy-öt nap alatt nem javul semmit (persze pihentetni is kellene), akkor mindenképp nézesd meg. :)
Szorítok a pozi teszthez ;)
szia.
MR-re véletlenül se menj a legelején. a 12. hétig nem ajánlott. van radiológus barátnőm,mikor kiderült terhes lettem akkorra volt MRI időpontom. elhalasztottuk a vizsgálatot szülés utánra.
ez akut, ez más kérdés, a röntgenen az ólomkötény oké, de én még se mennék. ha keresztszalag sérülésed/szakadásod van a röntgen nem mutatja ki!
sebészeti ambulanciára menj be, ott eldöntik, hogy a szalagok mennyire tartanak. és kell e röntgen,MRI.
gyors gyógyulást! egy radiográfus.
Mentot ki sem kuldenek hozzad ilyen esetben.:)
Nekem a ferjem egyebkent csinalt mrt varandosan eppen a terdemrol, abszolut mindenki azon a velemenyen volt, hogy siman lehet. Ugyis az ottani orvos merlegel majd egyebkent, ezen neked nem kell agyalni,
De igen, küldenek, már beszéltem velük. :)
Csak mivel nem vagyok életveszélyben, majd akkor jönnek, ha épp lesz szabad kocsi, valószínűleg csak órák múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!