Első trimeszterben semmi sport?
De a doki azt mondta, NEM, mert alhasi vérbőséget okozhat... én sem értek ezzel egyet, de a férjem úgyse engedné. Nyilván nem akarunk még egy babát elveszteni.
Szóval inkább más mozgásformát ajánljatok, vagy biztassatok, hogy ki lehet ezt bírni valahogy...
Èn nem kockáztatnèk.
Majd a 2. trimeszterben folytatod (akkor is figyelned kell majd a pulzusodra).
Addig sètálj, mást nem nagyon csinálnèk tekintve az előzmènyeket.
Szia! Szintén zenész, bevéreztem a 8. héten, eltiltás mindentől. Korábban fittneseltem, szobabicikliztem amikor kiderült a baba kicsit visszavettem de csináltam tovább (nyilván nem súlyokkal). 2 hete el vagyok tiltva kvázi mindentől úszni szabadna de a dokim csak természetes vizet javasol uszodát semmiképpen. Azzal meg még ügye várni kell.
Én nem is annyira a hízástól félek mert max ledolgozom utána hanem begolyózok hogy semmit nem csinálhatok. Még lépcsőzési tilalom is van 😞 kitartás talán a 2. trimeszterbe elkezdhetünk csinálni valamit!! 😉
Utolsó vagyok.
Egyèbkènt az első trimeszterben 1-3 kg hìzás a normális (bár, ha rosszullètekkel fogsz küzdeni, mèg akár fogyhatsz is), szóval nem dől össze a világ, ha ennyit felszedsz.
Èn nem mozogtam semmit a sètán kìvül, mègsem hìztam ennèl többet. Figyelj oda, h mit eszel ès nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!