Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam ultrahangon. A doki...

Ma voltam ultrahangon. A doki ezeket írta a papírra:CRL:48 mm, GA:12 + 0 NT: 1,5 mm. Ezek átlagos eredmények?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik, hogy már ilyen idősen mintha 5 cm fölött kellene hogy legyen a hossza.
2008. aug. 22. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek ugye a 12 hetes ultrahangos értékeid? Nekem is ezek voltak az eredményeim, kivéve hogy a CRL 53 mm volt! Ne aggódj, pár mm eltérés nem gond, hiszen nem törvényszerű, hogy a ciklusod közepén estél teherbe, akkor meg pár nap, sőt egy hét csúszás is lehet a baba korában!

18 hetes kismama

2008. aug. 22. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen az ultrahang ezt az időt dobta ki. Szerintem viszont 11 + 5 a pontos. Evvel a babával nem szedek magzatvédő vitamint, mert úgy érzem sok a gyümölcs most. A lánykámmal októberben estem teherbe és az orvos javasolta a vitamint. Gondolom a tél miatt. Lett is 3,85 kg és 55 cm babám. A mostani biztos kisebb lesz...
2008. aug. 22. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen jó eredmények.

Az én babóm 50 mm volt 12 hetesen.

55 cm és 3140 gramm lett.

Boldog babavárást!

6 hetes kisfiú anyukája

2008. aug. 23. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ülőmagassága 48 mm, 12 hetes és 0 napos terhesség, tarkóredő 1,5 mm. Teljesen jó értékek. Nekem 12 hetesen és 1 naposan a CRL volt 52 mm, a tarkóredő pedig 1,3 mm. Boldog babavárást!

17 hetes kismama

2008. aug. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!