Volt olyan valakinek, hogy a 19-20. hetes ultrahangon egyértelműen fiút mondtak, és mégis leányzó lett belőle?
Figyelt kérdés
Nekem fényképet is adott a doki arról a bizonyos testrészről, de azóta eltelt 9 hét, nem lettem újra megerősítve. Ellehet a kukacot nézni ennyire?2010. febr. 11. 15:32
1/3 anonim válasza:
Nekem fordítva volt:)
Még 36 hetesen az uh alapján is megerősítették,hogy kislány. Amikor megszületett pedig szóltak,hogy gyorsan egy másik nevet a leadott helyett,mert fiú lett:)))
Először azt hittem csak viccelnek, de aztán mondták,hogy ez komoly:))Én pedig csak lánynévvel voltam felkészülve,mert biztosra mondták:)
2/3 anonim válasza:
A kisfiamnak egyre nagyobb a kukaca, mármint egyre látványosabb, a 18. heti genetikain mondták először, majd a 20. héten és a 24. héten is egyértelmű volt.
3/3 anonim válasza:
barátnőmnek pár órával szülés előtt is még fiút mondtak,meg persze végig az egész terhesség alatt,és lám,szült egy kislányt mindenki megdöbbenésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!