Kismamik ti festetek kormot terhesseg alatt? 32hkm
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 16:19
11/16 anonim válasza:
Nekemműtétem volt, és akkor előre jelezték, hogy sem lakk sem műköröm nem lehet, emrt nézik a körömágyat, szülésnél,mha császar van akkor hallottam ilyet. ( nem tudom mennyire kacsa)
Te hagyod LEKOPNI a körömlakkot? Szép lehet, bocsi,csak meglepődtem
12/16 anonim válasza:
A körmöket azért nézik, mert az elszìneződés jelzi, ha gond van a vérellátással. Lakkozni lehet, ott 2 perc alatt le is tudják mosni.
13/16 anonim válasza:
Én nem, nagyon zavartak a kellemetlen szagok végig, így aztán hajat sem festettem.
14/16 anonim válasza:
sokan kifestik és lakozzák magukat,terhesen és a szüléskor már nem
15/16 anonim válasza:
nyugodtan fesd ki, ha annyira szükséges, a lábadon is figyelhetik a körmödet.
A műkörömtől sem lesz semmi bajod, nem ám egy sima lakktól, nyugi :)
annyi mindent írnak, ha mindent betartanánk, sterilszobában kellene élnünk pizzán meg palacsintán - mert csak ezek férnek be az ajtó alatt ;)
16/16 anonim válasza:
Tanárként dolgozom, és elég sokszor kell "mutogatnom"... Nos, igen, festem a körmöm (átlátszó vagy nagyon halvány színekre). 21 hetes vagyok. Az első trimeszterben géllakk volt a körmeimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!