Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok terhes vagyok...

28 hetes vagyok terhes vagyok és rémálmaim vannak. Másnak is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Egyre többször álmodom este olyanokat h bántom a családtagjaimat. Pl múltkor álmomban nővéremet vertem meg ugy le szakadt a feje,mert álmomban olyan szinten megverte a 4 éves unokahugomat h tiszta kék zöld volt a kislány.

Neki igazából is van gyereke,és sajnos nem sokat foglalkozik vele,gyakran kiabál vele a semmiért,meg hasonlok,inkább anyukám neveli mint ő.

Vagy volt h álmomban azért vertem meg a tesómat de nagyon durván,csupa vér volt minden,mert anyukám telefonba azt mondta h nővérem eltörte a karját meg megverte mert szólt neki h kevés a pénz amit leadott a hónapba.

Nővérem otthon lakik az unokahugommal,és rezsibe meg kajára ad anyukámnak 20 jobb esetben 30 ezer ft-t.

ma meg azért ébredtem fel hajnalba mert azt álmodtam h anyukámat bántottam :S mert öltöztettem fel az unokahugomat és azt láttam h csont és bőr a gyerek.

Tudni kell h anyukámnak a lakáshitelét felmondta a bank,és végrehajtónál van már a dolog. Vonják a fél fizetését is,így azzal 20 jobb esetben 30 ezer ft-tal amit tesóm adni szokott,anyám kb 70 ezer ft-ból tartja el a családot.

Én nem lakom már otthon,másik városban lakok. De nem tudom támogatni az anyukámat anyagilag. Főleg így h jön a baba. Mielött terhes lettem volna havonta 10.000Ft-ot szoktam neki küldeni.

nagyon rosszul érzem magam amiatt mert ilyeneket álmodok. napokig rágódom rajta,gyomorgörcsöm van,és félek h mi a helyzet otthon. páromnak nem szoktam elmondani h miket álmodok,csak mikor felébredek(kiabálni szoktam ilyenkor),mondom neki h rosszat álmodtam,de már nem emlékszek mit.

És minnél nagyobb a terhességem,annál többször álmodom ilyeneket.

2015. febr. 13. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Tudat alatt félsz a gyermekedtől, ha megszületik, hogy mit hogyan kell majd csinálnod vele. Ne stresszelj a terhességtől, sem a gyerek megszületésétől, próbálj megnyugodni, és olyan könyveket olvasni, ami a megszületett gyermek gondozását írja le. És mondd el az orvosnak, hogy nagyon rosszakat szoktál álmodni, meg fog nyugtatni.
2015. febr. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!