Mi a véleményetek a légzés figyelőről? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 14:49
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Nekünk AngelCare van és én imádom. Aggódos vagyok és ez megnyugtat. Ez vagyok én. :)
3/12 anonim válasza:
Nekünk babysense van, és én is imádom. Amíg meg nem vettük éjjel aludni is alig tudtam, csak lestem, lélegzik-e. Lehet butaság a légzésfigyelő, én nem adnám oda semmiért:)
4/12 anonim válasza:
szerintem igen.Én nagyon örültem,hogy megvettem,és sokaknak ellentétben sosem jelzett be feleslegesen,ellenben amikor ritkán vette a levegőt akkor jelzett,én nyugodtam aludtam,mert tudtam,hogy ha baj van,jelez.És most majd jönnek a negatív válaszok is,hogy régen se volt,meg ha nem vagy életmentő akkor felesleges,csak feszült leszel tőle stb.Sok vizsgálat kimutatta,hogy bizony a csecsemők olyan mélyen tudnak elaludni,hogy nem vesznek levegőt,ilyenkor már az is elég,ha hirtelen a sikító zajt meghallja,és levegőt vesz,vagy felemeled megrázod és levegőt vesz.A másik meg ha bármi baj történik,csak pár perced van,hogy el kezd az ujraélesztést,és ha nincs figyelőd ami jelezzen akkor észre se veszed,csak esetleg 1 óra múlva,amikor már késő.Ha rögtön észreveszed,bármit tudsz csinálni,de a legfontosabb az azonnali segítség kérés,és ők tuti segítenek.Én ezen sosem spórolnék,inkább 20 ezerrel olcsóbb,nem a legszebb babakocsit venném meg.de természetesen neked kell mérlegelned.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igazából nem is annyira a pénz a lényeg,hanem tényleg hallottam olyanokat hogy ha kell,ha nem,be riaszt.De az biztos hogy a gyerek egészsége mindennél fontosabb.Így én sem ezen fogok spórolni.
2010. febr. 11. 15:17
6/12 anonim válasza:
Legegyszerűbb,ha a vaterán veszel légzésfigyelőt.Több ezer Ft-ot lehet spórolni és jó minőségű termékeket adnak tovább a kismamák.Ez a tapasztalatom,mert én is ott vettem!
7/12 anonim válasza:
Én is a vaterán vettem, a miénk egyszer riasztott 7 hónap alatt, nem tudjuk mitől, mire odaértem, a gyerek nagyra nyílt szemmel pislogott ránk. Remélem téves volt. Viszont se előtte, se azóta nem riasztott, úgyhogy én megbízhatónak tartom!
8/12 anonim válasza:
Szerintem az AngelCare nagyon ritkán riaszt feleslegesen. Szinte soha.
9/12 anonim válasza:
Én mindenképpen javaslom a használatát, nekünk Baby Control van, szuperül működik. Sokan azt mondják felesleges alégzésfigyelő, ha riasztásnál nem tudod mi a teendő. Ezzel én is egyetértek, DE azt nagyon fontos tudni, hogy ha esetleg beriaszt, és nem tévesen, akkor is az esetek 90 %-ában, ha több esetben a baba magára a sípoló hangra felriad. Tehát én azt gondolom, hogy úgyis maximálisan van értelme használni, ha az ember nem volt semmiféle tanfolyamon, hogy mit tegyen ha valóban baj van.
10/12 anonim válasza:
Szia!MI vettünk és nagyon megnyugtat,hogy van.A kislányom születésénél a nyakán volt 2-szer a köldökzsinór.Nehezen sirt fel,alig vett levegőt,már gyerekorvost akartak hivni.Na.akkor eldöntöttük,hogy veszünk.Használtan vettük.Nagyon Jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!