Van valakinek valamilyen tapasztalata az Álomvirág légzés figyelőről?
Figyelt kérdés
Kaptuk kölcsön valakitől.Tudom hogy a legjobb az Angel Care, de ha nem muszáj akkor minek vegyek.Kíváncsi lennék a kinek hogy vált be az Álomvirág.2011. júl. 26. 13:41
1/6 anonim válasza:
Szerinem jó. Az ikerfiaim 35+5 hétre születtek, 2 nap miatt ugye a koraszülött osztályra kerültek. Ott kötelező a légzésfigyelő, és sok Álomvirág is volt. A fiaimnak is az volt ott, semmi gond nem volt vele. És ha a kórház koraszülött osztálya megbízik benne, jó lehet.
2/6 anonim válasza:
Én is azt használtam, semmi gond nem volt vele, érzékenysége is tökéletes szerintem,mi 10 hónapig használtuk.Én meg voltam vele elégedve
3/6 anonim válasza:
NEKEM ANGEL VAN,DE A PÁROM AZT MONDTA AZT VEGYEM AMELYIK TESTSZIK,MERT NINCS KÜLÜNBSÉG.Ő EZEKHEZ ÉRT,ÚGYHOGY JÓ AZ ÁLOMVIRÁG TELJESEN
4/6 anonim válasza:
itthon nekünk is Angel Care volt a fiamnál, de a kórházban intenzíven volt és ott Álomvirágot használtak, nagyon nagyon jó az is.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. júl. 26. 14:47
6/6 anonim válasza:
nekünk az van,nagyon szeretem.nem bántam meg,hogy ezt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!