Miért görcsölök fekvés közbe? Ha felállok egyből elmúlik! 17 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 10:31
1/7 anonim válasza:
jósló összehuzódások. ha helyzetet változtatsz,pl.felálsz természetes,hogy elmúlnak
2/7 anonim válasza:
hogy fekszel? lehet nyom egy eret a baba és emiatt,
3/7 A kérdező kommentje:
bárhogy... oldalt háton... de ha ülök akkor is abbamarad! Josló???? :OO Ez egy kicsit korai nem?
2015. febr. 13. 10:40
4/7 A kérdező kommentje:
ha ülök akkor is elkezd görcsölni...
2015. febr. 13. 10:41
5/7 anonim válasza:
na hát azt nem tudom,hogy mikortól lehet,nekem az utolsó két hétben voltak csak. ez nem jelenti azt,hogy baj lenne! talán ha telefonon eléred az orvosod,az a legjobb ha megkérdezed. Vagy a védőnőt. Ha nagyon rossz kérdezd meg,szedhetsz-e rá magnéziumot,az enyhíti a görcsöket.
1-es
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ma elmentem sztk ba... Sajnos az orvosom nem értem el. Minden rendben zárt mehszaj baba rendben van... azt mondta hogy teljesen fordítva működok mint más. .. :) :( hát ez van... annyit mondott ha esetleg vereznek vagy erős görcsök lennének ami osszegornyeszt mindenképp kórház. Most megnyugodtam szerdáig már kibirom :) koszonom a kommenteket
2015. febr. 13. 20:38
7/7 anonim válasza:
Szia! Na en pont ugyanigy vagyok... en hetfon voltam dokinal, minden rendben volt. Orulok, hogy veled is minden ok :) ezek szerint en is forditva mukodom :D 19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!