Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy fekszik a baba ilyenkor?...

Hogy fekszik a baba ilyenkor? Függőlegesen lenne középen, mintegy beilleszkedve? 36 hkm

Figyelt kérdés

A hasam olyan hegyes, fiús has, amikor épp nem nyomja ki a köldököm, szinte egy szabályos kb 25 négyzetcentis lapos, sík terület van a köldököm körül.

Egyébként sokszor kinyomja magát a köldököm felett hol az egyik, hol a másik oldalra, gondolom ez a feneke, a háta szépen ível lefelé.

2015. jan. 23. 14:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! En ma vagyok 36hetes, a babam neha ugyanigy van. Kulfoldon elek, 20.heten volt utoljara ultrahang, a 24.het ota a vedono tapintja ki, de ket hete nem tudta pontosan megmondani, hogy hogy fekudt a babam. Pedig ketten is probaltak, azt mondtak ritkan de elofordul h nem erzik biztosra. Vegulis Kerdojelesen nekem fejvegunek irrak be ugy h a hata az en hatam fele van. Ugyh gozom sincs akkor mi az a "25negyzetcentis lapos ksik felulet". Ja amugy nekem is kisfiam lesz, es fius pocim is van.

Hetfon megyek megint, majd megirom h akkor milyen fekvesunek tapogatjak majd.

Te mikor voltal ultrahangon utoljara? Akkor hogy fekudt a babad?

2015. jan. 24. 17:52
 2/9 A kérdező kommentje:
32. héten voltam, akkor és még előtte a 27. héten is fejvégű volt. Nem hiszem, hogy megfordult volna, remélem, csak keresi az utat kifelé. Úgy vettük észre férjemmel, hogy a hasam is leszállóban van.
2015. jan. 24. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Hatha nem fordult meg akkor ! Tok jo h mar leszalloban van a hasad :-) az enyem meg ugyanugy van mint eddig. Es mikor mesz ultrahanhra legkozelebb? Majd ird meg legyszi h mi volt ha voltatok ill. Ha majd mentek. Hetfon majd en is megirom. Elso voltam
2015. jan. 25. 01:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedden megyünk nst-re, kenetvételre az orvosomhoz. Gondolom fogja nézni a lepény érettségét is, stb.

Kb egy órája jó kis éles fájdalmat okozott a szeméremcsontom környékén. Csak előrébb vagyunk, mint eddig....

2015. jan. 25. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Voltam a vedononel de ma sem tudta biztosra megallapitani h hogy fekszik a kicsi. Igy bekuldott ultrahangra. Holnap megyunk. Majd megirom mi volt. Te is ird majd meg h nektek mit mondott a doki :-) megy a drukk :-)
2015. jan. 26. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:

Ma vagyok 36+5 hkm, a baba koponyatartású, a méhlepény 3. fokban érett, a köldökzsinór -véráramlás jó, magzatvizem még van elég. Az NST is jó volt, sokat mozgott alatta.

Úgy tett az orvosom, ha megindul, nem tartjuk vissza! :)

2015. jan. 27. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Na ezek nagyon jo hirek :-)

Mi is vegeztunk. Ma vagyok 36+3 hetes..nekunk is koponyatartasu a kicsi es 2595g-nak merte. Azonkivul csak annyit mondott h minden rendben van. Es meg mindig kisfiu :-) az ujjat szopizta egesz ultrahang alatt :-) itt nem csinaltak aramlasmerest. Meg meg a papiron az van irva h a placenta hatul van magasan, magzatviz normalis mennyisegu. Ugyh nekunk is minden ok :-) orulok mindkettonknek!!! :-) nevetek van mar?

2015. jan. 27. 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Ő is fiú maradt, Bercel lesz a neve. Most nem mondott súlyt, 32. héten volt 2300 g. Nektek mennyire becsülte korábban? Mi lesz a neve?
2015. jan. 27. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Utoljara 20.heten voltunk akkor nem mondtak sulyt. En 3200g-al szuletttem, szerintem a babam is akorul lesz. A Bercel szep nev :-) nekunk Dylan lesz a neve.
2015. jan. 27. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!