Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti uh-n derült ki, hogy...

18. heti uh-n derült ki, hogy bal kamrában hyperechogen papilláris izom található. Emiatt kellett vkinek genetikai tanácsadásra menni a SOTE 1-re? Milyen vizsgálatot csináltak?

Figyelt kérdés
Kombinált tesztünk jó lett, utánaolvastam már mit is jelenthet ez...
2015. febr. 12. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt hallottam, hogy 20 heteseket általában elküldik.. lehet, hogy változik a világ :)

Ne izgulj, ha tényleg nincs más akkor vsz. csak sűrűbb UH kontroll kell és ennyi.

Irj hogy mi volt! Jó 7végét.

2015. febr. 13. 16:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Tőlem megkérdezték, h hány hetes vagyok és úgy adták az időpontot :)
2015. febr. 13. 17:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Na megvolt a tanácsadás.

Volt egy uh, ahol elmondták, h minden rendben, semmi más eltérés nem tapasztalható és megnyugodhatunk.

Majd a genetikai tanácsadáson felajánlották az amniot meg egy 200eFt-os vérvizsgálatot. Persze nem kértem egyiket sem.

3-4 hét múlva kell elmennünk a Haller utcába szív uh-ra, egyelőre ennyi.

2015. febr. 17. 11:36
 14/16 A kérdező kommentje:

Nah, az Országos Kardiológiai Intézetbe nincs hely, kicsúszok az időből :/

János kórházat próbálom hívni, de ott ki van kapcsolva a mobil...

2015. febr. 17. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, megkérdezhetem, hogy mi lett a vége? Egészséges lett a baba? Nálam ugyanezt a papilláris izmot találták a babánál... :(
2017. febr. 23. 07:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ha itt vagy mi lett veled?
2022. márc. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!