160grammos szénhidrát diéta kismamának! Más is éhezik tőle?
Nekem nagyon kevés ez a bevitel 3óránként próbálom a megadott adagot megenni de kész vicc és éhezem és félek hogy a babának ez sem tesz jót, ebédre 40gramm van előírva és annyira kis adag túrós tésztát tudtam belőle (durum tészta) csinálni hogy a kis yorkim eszik ennyit reggelire!
Más hogy csinálja hogy nem éhes?! segitsetek!köszönöm
Én nem voltam éhes. Nem tudom mióta csinálod, de kell egy kis idő, mire hozzászoksz.
Megjegyzem a 40g ebédbe sokkal laktatóbbat is ehetnél, mint túrós tészta.
Elküldtem előbb:
Ehetsz levest, másodiknak husi rizzsel és valamilyen salival.
Jársz tanácsadásra? Kaptál minta étrendet?
Ha tényleg éhezik a szervezeted, azt jelzi a vizeletben a keton.
Igen nyersen mértem!Igen ez a túróstészta lehet inkább vacsira kellett volna ebédre kevés!
Nem kaptam minta étrendet!
Járok tanácsadásra 2hete voltam és a vizelet mindig rendbe van viszem!
LEhet nem jó az elosztás!
Reggeli:20
Tizórai:20
Ebéd:40
Uzsonna:20
Vacsora:40
Pótvacsora:20
Van amikora pótvacsit már else fogyasztom mert alszom
És ha az ebéd lenne 50 és a pótvacsi 10?
Az gáz mert sokan irták hogy az ebéd 50!
Elöször is ha kevés szénhidrátot ehetsz, akkor ne tésztával akarj jóllakni, mert az nem jó választás
Másodszor, ha sok zöldséget eszel, akkor nem lezel éhes.
Harmadszor itt van egy mintaétrend, próbáld meg ezzel:
A 3 óránként étkezés jó, egy idő után rááll a szervezeted és pontosan fogod tudni mikor van a 3. óra. A babának nem teszel vele rosszat. Ő ugyanis elszedi tőled, akár a Te rovásodra is ami neki kell. Tegyél több lassan felszívódó szénhidrátot az étkezésedbe, legalábbis eleinte. Pl. barna rizs. Esetleg a zöldséget is emelheted valami másnak a rovására, mert az a rosttartalom miatt jobban telít. Sovány -párolt vagy főtt esetleg grillezett- húst meg annyit ehetsz amennyit szeretnél, hiszen nincsen benne szénhidrát, viszont szintén telít, mivel lassabban bontja a szervezet.
Esetleg nézz körül testépítők receptjei között, van néhány meglepően finom és tuti nincs tele cukorral.
Jó étvágyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!