12 hetes UH teli vagy üres hólyaggal?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt lesz,a 6 hetes üres hólyaggal volt (hüvelyi UH) .Nem vagyok vékony testalkatú,átlagosnak mondanám magam,nem túl vastag,de 'van' hasi zsírpárnával.Hüvelyi vagy hasi UH lesz?2015. febr. 11. 06:41
11/15 A kérdező kommentje:
Nade....Ha 11hét+4napos a terhesség(amit most is mondott a doki),akkor az ellátási lapon 'Vélemény'-nél miért van ez:Grav.s.12.+1d. ?
2015. febr. 11. 13:39
12/15 anonim válasza:
Nekem mindig az UH leleten volt más, mert ott az UH magának kiszámolja, hogy a méretei alapján mekkora a baba. Nem lehet ez?
13/15 anonim válasza:
Uh magának kiszámolja - szóval értitek mit akarok... :) bocsi.:)
14/15 anonim válasza:
Nem volt, hogy közben módosított valamit és az maradt a véleményben? Szokott olyan lenni, hogy pl. a lába alapján x hét x nap, a CRL szerint meg más az érték.
Vagy az is lehet, ahogy írta az előző: az UH is számol valamit meg a doki hozzáveszi az utolsó mensit és a kettőből rakja össze a véglegeset, ami a véleménybe kerül.
15/15 A kérdező kommentje:
Ezen idegeskedni nem fogok,hisz nincs miért,csak most tűnt fel,ahogy néztem a papírt :) .Majd hétfőn megyek rákszűrésre,ott megkérdezem tőle :)
2015. febr. 11. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!