Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Foghúzas terhesseg alatt....

Foghúzas terhesseg alatt. Megcsináltassam vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy bölcsesség fogam ami kicsit rossz helyre nőtt, túlságosan hátul van. Nem harapok össze vele, illetve a doki szerint lukas is. Nem faj egyébként, nem gyulladt. Mikor megkérdeztem, ki kell e húzni, azt mondta húzzuk ki, mert a baba születése utan úgyse lesz ra idom. En igazából nem nagyon szeretnem, egyrészt a fájdalomcsillapító miatt (tudom h nem veszélyes a babára, de attól még terheli), másrészt lesz ott egy seb, szóval feleslegesnek tartok egy ilyen beavatkozást most. Mi a véleményetek? 24 hetes vagyok amúgy. Lesz idom a baba utan is, lesz segítségem.
2015. febr. 10. 08:06
 1/6 anonim ***** válasza:
én húzattam,de nekem gyulladt volt,és azt mondták azt ki kell,mert nem tenne jót neki. de ha neked nem gyulladt várj vele szerintem. csak lesz valaki aki vigyáz majd rá valamikor pár órát.
2015. febr. 10. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem pici baba mellett volt muszáj húzatnom, hát nem volt egy leányálom. Nem csak az a gond, hogy vigyáz-e rá valaki, hanem főleg bölcsességfognál elég nyűglődős lehet a gyógyulás, és kényelmesebb, ha még baba nélkül pihenheted ki.

Amúgy szülés után meg a szoptatás miatt leszel meglőve a gyógyszerekkel kapcsolatban...szóval ebből a szempontból mindegy.

2015. febr. 10. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szülés után csináltatnám meg. Nekem a terhességem végén volt sok gondom egy fogammal, és a kezelések ellenére is annyira fájt, hogy egy vagon algopyrint kellett beszednem. Ennek a lehetősége foghúzáskor is fennáll, úgyhogy ha mód van rá, terhesség alatt kihagynám a dolgot.
2015. febr. 10. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
legutóbb a húzàsomnàl 10 napig éltem durva fàjdalomcsillapìtòn, de azt muszàj volt húzni. Ebből kiindulva, halasztanàm.
2015. febr. 10. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem ez alapján elhalasztom. :)
2015. febr. 10. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem gyulladt, ne húzasd még ki, de a lukat tömesd be mihamarabb, mert abból még lehet baj a terhesség alatt. Ha viszont begyullad a fog, azonnal húzni kell, mert akár koraszülést is okozhat.
2015. febr. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!