Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen, mindkét vállamra...

9 hetesen, mindkét vállamra fűzve a szatyrot, alulról megtámasztva 2-2-kg, hazahoztam. Lehet baja a babónak?

Figyelt kérdés
Nem éreztem különösen nehéznek !De próbáltam a legjobban még amikor a vállamra raktam, alulról is megtartani, hogy nem húzza a súly !Lehet ettől vmi bajunk ? :(Mert mindenki mondja, ne emelj nehezet, de nem volt annyira nehéz,ált.piaci gyümik,meg háztartási pár cucc hazahozatala 800-1000 m-en !De mennyi, a max.amit lehet vinni !Gonfolom, nem söröspalackokkal teri rekeszt ! :)
2008. aug. 22. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajotok nem lesz! Kicsit túl van dimenzionálva ez az emelgetés ügy is. A második terhességnél amikor ott lesz a pici 1-2 éves 10-15kg-s baba, mit fogsz csinálni? Persze, nem azt mondom, hogy menj súlyemelőnek, de ennyi még nem árt. Amíg nem érzed nehéznek, kényelmetlennek addig nyugodtan. Boldog babavárást!

Gyógytornász anyuka

2008. aug. 22. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi !!! :) Most megnyugtattál, mert olyan lelkiismeret furdalásom lett, mikor megkívántam egy kisebb fél dinnyét, és haza mertem hozni, még egy másfél kg-os búzadarát, meg egy pár kelléket, brokkolit a leveshez ! :)Sétáltam egy jót, ide -oda benéztem, és a végén meg kb..tuti volt 2-2 kg..mindkét vállamra fűzve ! :)

És, hát ha kívánós az ember, akkor azt el is kell hozni, nem igaz ? :)Aztán megfőztem a levest, és le is feküdtem, gyorsan aludni egy kicsit, hogy pihizzek, mert a derekamat éreztem kicsit...és megijedtem, hogy nehogy nagyobb gondot okozzak ezzel a dinnyével,minthogy inkább ott hagytam volna! :)

2008. aug. 22. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ebben a korban inkább hányós voltam mint kívánós...

Jó étvágyat a dinnyéhez és gratula a babához!

Gyógytornász anyuka

2008. aug. 22. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én az első babánál ilyen kis kerekes bevásárló táskát vagy minek is hívják használtam.Nagyon sok minden belefért és könnyebb volt húzni,de azért abba se lehet 20-30kg belerakni mert a húzás is erőkifejtés de azért egy 10kgtbelerakhatsz.Te is megnyugszol és amit megkívánsz az bőven belefér a többivel eggyütt.Aztán ha hamar lessz kistestvér ott a babakocsi.
2008. aug. 22. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Üdv! Épp a napokban gondolkoztam el azon, hogy ha megszületik a babó, akkor bizony az 3-4 kilós, és még vérezve, hullafáradtan is fel kell emelni, ha sír vagy pelenkázod. Bezony. Szerintem nem ártasz semmit, ha elég erős a derekad, és megtanulsz karból emelni és nem derékból, akkor pláne nem lesz baj. Én most vagyok 27 hetes, de a férjemmel még mindig hatalmas szatyrokkal jövünk haza a piacról, és mindketten cipeljük a 2-2 darab egyenként min 3-4 kilós szatyrot, teli a friss zöldséggel, gyümölccsel. Ha tornázok, erősíted magad ( a jóga szerintem jobb erre, mint akármi más), akkor nem lesz baj később sem. Persze majd 40 hetesen azért már ne te cipekedj! ;)
2008. aug. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!