9 hetesen, mindkét vállamra fűzve a szatyrot, alulról megtámasztva 2-2-kg, hazahoztam. Lehet baja a babónak?
Semmi bajotok nem lesz! Kicsit túl van dimenzionálva ez az emelgetés ügy is. A második terhességnél amikor ott lesz a pici 1-2 éves 10-15kg-s baba, mit fogsz csinálni? Persze, nem azt mondom, hogy menj súlyemelőnek, de ennyi még nem árt. Amíg nem érzed nehéznek, kényelmetlennek addig nyugodtan. Boldog babavárást!
Gyógytornász anyuka
Köszi !!! :) Most megnyugtattál, mert olyan lelkiismeret furdalásom lett, mikor megkívántam egy kisebb fél dinnyét, és haza mertem hozni, még egy másfél kg-os búzadarát, meg egy pár kelléket, brokkolit a leveshez ! :)Sétáltam egy jót, ide -oda benéztem, és a végén meg kb..tuti volt 2-2 kg..mindkét vállamra fűzve ! :)
És, hát ha kívánós az ember, akkor azt el is kell hozni, nem igaz ? :)Aztán megfőztem a levest, és le is feküdtem, gyorsan aludni egy kicsit, hogy pihizzek, mert a derekamat éreztem kicsit...és megijedtem, hogy nehogy nagyobb gondot okozzak ezzel a dinnyével,minthogy inkább ott hagytam volna! :)
Én ebben a korban inkább hányós voltam mint kívánós...
Jó étvágyat a dinnyéhez és gratula a babához!
Gyógytornász anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!