25 hetes kismami vagyok, de még mindig nagyon sűrűn járok pisilni, ez normális? Azt hittem idővel enyhűl, majd a végén újra sűrűn kell a babóca súlya miatt. Igaz fejvégű a picikém és folyton a hólyagomat lökdösi. Normális ez?
Én is ebben biztam,nekem is fejvégű.Most vagyunk 37 hetesek és ez már nem fog változni.
Kitartás!!:)
Igen igen.38 hetes vagyok, egyre többször fogsz majd járni pipilni.Hát ez ilyen.Kitartás.
Üdv
Szervezete válogatja. Én leszámítva az első kb 6 hetet nem jártam többet pisilni sem az elején, sem közben, de még a végén sem. Akkor is napi 3-4 alkalommal pisiltem, mikor már túlhordtam a babám.
Van akinél ez végig megmarad, van akinél nem, de ennél nagyobb baj ne legyen:-))
Szia! Nekem is fejvégű kb két hónapja, a védőnőm mondta, hogy ezért nyomkodja a hólyagomat. Van akinek elmúlik a középső harmadra a pisilhetnék, de én és még sokan nem tartozunk közéjük. Legalább nem lesz furcsa, hogy újra mindig csak pisilni jársz, mert végig így van.
A várossal én is gondban vagyok, mindig úgy tervezem meg a mehetnékem, hogy legyen benne WC. Éjjel kétóránként pisilek, pedig már este direkt nem iszom... Ez van. Lényeg, hogy a babó jól érzi magát odabenn! :-)
26 + 3 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!