Honnan lehet tudni hogy egy petéjűek az ikrek vagy kétpetéjűek?
Figyelt kérdés
9hetes kismama vagyok ikreket várok és kiváncsi vagyok hogy honnan lehet tudni2015. febr. 7. 19:01
1/4 anonim válasza:
Egy petezsákban vannak, vagy kettőben? Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Igazából sehonnan. Ha megszületnek akkor max. ha hasonlítanak nagyon egymásra. A különböző neműek biztos, hogy kétpetéjűek, meg ha egy burokban vannak akkor biztos, hogy egypetéjűek. De két burokban lehet egy- ill. kétpetéjű is! Nekem egyértelműen kétpetéjűek, mivel barna, ill- kékszemű egy-egy fiam.
3/4 anonim válasza:
#1. Ez nem ennyire egyszerű. Ha egy petezsákban van két baba akkor egypetéjűek, de az egypetéjű ikrek "kerülhetnek" külön petezsákba. Ilyenkor lehet, hogy a lepény közös, de az is előfordul, hogy külön lepényük van.
4/4 anonim válasza:
Biztosan egypetéjűek akik közös burokban vannak, és/vagy közös méhlepényük van. Viszont lehet szó összenőtt méhlepényről is kétpetéjűeknél! Kérheted a placenta vizsgálatát szülés után, melyből egyértelműen megállapítják, mi a helyzet. Ha ezt igényled, előre szólj a dokidnak.
Biztosan kétpetéjűek a külön nemű ikrek, vagy ha szülés után egyértelműen látszanak a külső különbségek.
Nálunk csak szülés után derült ki, hogy egypetéjűek a fiúk, külön burokban voltak, egy placentával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!