19hetesen milyen sűrűn kellene érezni a picuri mozgását?
Figyelt kérdés
Vannak napok mikor sokat érzem a mozgását,de van amikor viszont alig érzem. Ilyenkor ez még normális?Nagyon félek!!!2008. aug. 22. 13:53
1/4 anonim válasza:
Még olyan pici,nagyon sok helye van a mozga´sra...azért nem érzed folyamatosan.Ez így van rendjén.Majd pár hét múlva:)....
2/4 anonim válasza:
Nekem is így volt. Éreztem a 17-18.hét körül, aztán vagy másfél hétig semmi :( De a 20. héttől újra minden egyes nap, és egyre erősebben!!! Ne izgulj!! Minden jót, üdv 24 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Ne izgulj, teljesen normális. Kicsi még, és nagy helye van. Vagy az is lehet, hogy érzed, csak nem gondolnál arra, hogy azt is ő csinálja. :) Nyugi! 1-2 héten belül még intenzívebben fog mozogni, aztán megállás sem lesz. :)
4/4 anonim válasza:
Szia. Én 20 hetesen éreztem először. Akkor sem minden nap. A 21-ik héttől érzem minden nap, de még most 26 hetesen is vannak lustibb napjai, amikor csak gyengén bejelentkezik reggel, és este. Néha a frászt tudja hozni rám. Ne aggódj, biztos nincs semmi baj, nagy helye van még, lehet, hogy befele rugdos, vagy csak lustább ebben a melegben. Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!