Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon izgulok! 37h. Km....

Nagyon izgulok! 37h. Km. Szerinted?

Figyelt kérdés

Tegnap este 20.00 órákkor elkezdődtek a fájások (10 percesek) majd éjfélre ez 5perces lett, hajnali 3- ig próbáltam elviselni, és utána megint visszaállt a 10 percesre, megint csak úgy döntöttem, hogy még várok hát, ha újból 5 perces lesz, és ha igen akkor indulunk a kórházba, de nem így történt a fáradtságtól ledőltem és abba maradt a fájás. Most nincsenek rendszeres fájásaim és nem görcsölök, néha 1-2 keményedés semmi már.

Vajon ez már a szülés beindulása lenne, ha igen miért maradt abba? ui: a méhszájam 1222

2010. febr. 10. 12:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez volt szombat éjjel, vasárnap délelőttre leálltak. Délután kezdődött újra 5 óra felé, és 22.50-kor a kezemben volt a kicsikém:)

Szerintem ezek jóslók voltak, ha lesz még ilyen, akkor meleg víz alá, ha erősödik akkor irány a kórház. Könnyű szülést neked!

2010. febr. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!