Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a harmadik császár?

Milyen a harmadik császár?

Figyelt kérdés

Olyan anyukákat kérdeznék akik mind a három gyermeküket császárral szülték.Az első sürgősségi volt, a második ez miatt lett császár, viszont most becsúszott a harmadik baba,és ő is császár lesz.A második hogy őszinte legyek az utófájások miatt rosszabbnak tűnt.és nagyon félek a harmadik császártól. Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat.Köszönöm szépen.Illetve hogy utána ti elköttetnétek-e magatokat.A dokim azt javasolta hogy elköt hogy ne legyen több baba.Hogy őszinte legyek még csak 27 éves vagyok,és nem tudom jó ötlet lenne-e.

Persze én sem szeretnék több gyereket.

2015. febr. 5. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát erre én is kiváncsi vagyok! Ugyan így voltam mint Te, de nekem a második sokkal könnyebb volt! Én bízom benne a harmadik még könnyebb lesz, mert a második még csak két éves lesz, mire megszülök így remélem hamar felépülök! Mikorra várod a picit?
2015. febr. 6. 09:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Augusztus 5-re vagyok kiírva de hamarabb megcsinálják a császárt.Nekem is a középső 1 hónap híján 2 éves lesz.
2015. febr. 6. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 3 babám császárral született.Az első volt a legrosszabb,lehet,hogy azért,mert előtte vajúdtam is,de lehet,hogy csak azért,mert nem voltam rá felkészülve.A második volt a legjobb,még fájdalomcsillapítót sem vettem be utána.A harmadik császár után elég erős fájdalmaim voltak,kb. mint az elsőnél,mégis jobban viseltem,mivel nem ért váratlanul.A 3. babám születésekor én is 27 éves voltam és szintén fiatalnak éreztem magam ahhoz,hogy elkössenek,így én nem vállaltam.Most 9 hetes terhes vagyok a 4.babánkkal,utána már elköttetem magam. :)
2015. febr. 6. 14:51
 4/6 aHermann ***** válasza:

Szia!

Mindhárom gyerkőcünk császáros (4 év van a legnagyobb és a legkisebb között).

Az első Sos császár volt. Ott olyan sokkos állapotban voltam, hogy nem is nagyon rémlik mi történt.

A másodikra már korábban edzettem lelkileg (ő progis császáros), és ott a első pár napos fájdalmat leszámítva semmi gondom nem volt. Utófájásokra sem emlékszem.

Most a harmadiknál (2 hónapos a pici) félig szintén sürgősségi császár lett (a progis császár előtti napon hirtelen kialakuló toxémia miatt). Elég kemény utófájásaim voltak. A császár után semmit nem aludtam (az előzőeknél "simán" ment), a fájdalmaktól (előjött a derékfájásom, utófájások, stb.) Kész kínszenvedés volt. Az első felkelés ugyanúgy fájt, mint az előzőeknél, de aztán egyre jobb és jobb... A felépüléssel nem volt gondom.

Elköttettem magam. Mondjuk én már 34 vagyok, de ha fiatalabb lennék, akkor is. Mindegyik terhességem "teher volt" (állandó sav, fáradékonyság, nehéz mozgás, hányás, émelygés), 2 toxémiával végződött. A dokim megpróbált lebeszélni, de egyre biztosabban akartam, a terhesség előrehaladtával. A hirtelen fellépő toxémia is megerősített abban, hogy ennyit és nem többet.

2015. febr. 6. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
4 és fél év alatt volt 3 császárom, az első sürgősségi volt, ott olyan gyorsan történt minden, hogy feleszmélni sem volt időm. A 2. rosszabb volt, rosszul lettem az első felkelésnél, de összességében annyira nem volt vészes. A 3. volt a legkönnyebb, 1 napos babácskámat már baba-mama szobában el tudtam látni. 3 naposan már itthon voltunk. Itthon azért kemény volt az eleje :) Ja és nem köttettem el magam, bár nem tervezünk több gyerkőcöt, több orvos véleményét is kikértem, senki nem javasolta. Hátha még meggondoljuk magunkat(26 voltam)
2015. febr. 16. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Énis rosszul lettem a második után mikor fel kellett kelni.Akkor bizakodom hátha ez nem lesz olyan rossz.
2015. febr. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!