Milyen a harmadik császár?
Olyan anyukákat kérdeznék akik mind a három gyermeküket császárral szülték.Az első sürgősségi volt, a második ez miatt lett császár, viszont most becsúszott a harmadik baba,és ő is császár lesz.A második hogy őszinte legyek az utófájások miatt rosszabbnak tűnt.és nagyon félek a harmadik császártól. Légyszi írjátok le a tapasztalataitokat.Köszönöm szépen.Illetve hogy utána ti elköttetnétek-e magatokat.A dokim azt javasolta hogy elköt hogy ne legyen több baba.Hogy őszinte legyek még csak 27 éves vagyok,és nem tudom jó ötlet lenne-e.
Persze én sem szeretnék több gyereket.
Szia!
Mindhárom gyerkőcünk császáros (4 év van a legnagyobb és a legkisebb között).
Az első Sos császár volt. Ott olyan sokkos állapotban voltam, hogy nem is nagyon rémlik mi történt.
A másodikra már korábban edzettem lelkileg (ő progis császáros), és ott a első pár napos fájdalmat leszámítva semmi gondom nem volt. Utófájásokra sem emlékszem.
Most a harmadiknál (2 hónapos a pici) félig szintén sürgősségi császár lett (a progis császár előtti napon hirtelen kialakuló toxémia miatt). Elég kemény utófájásaim voltak. A császár után semmit nem aludtam (az előzőeknél "simán" ment), a fájdalmaktól (előjött a derékfájásom, utófájások, stb.) Kész kínszenvedés volt. Az első felkelés ugyanúgy fájt, mint az előzőeknél, de aztán egyre jobb és jobb... A felépüléssel nem volt gondom.
Elköttettem magam. Mondjuk én már 34 vagyok, de ha fiatalabb lennék, akkor is. Mindegyik terhességem "teher volt" (állandó sav, fáradékonyság, nehéz mozgás, hányás, émelygés), 2 toxémiával végződött. A dokim megpróbált lebeszélni, de egyre biztosabban akartam, a terhesség előrehaladtával. A hirtelen fellépő toxémia is megerősített abban, hogy ennyit és nem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!