Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 7hetes, volt itthon...

Ma vagyok 7hetes, volt itthon egy tesztem gondoltam megcsinálom. Kicsivel halványabb lett az elœzőekhez képest. Bajt jelenthet? Szombaton megyek orvoshoz.

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h baj lenne! Feltudnál tenni róla képet? V esetleg az előzőt és ezt egymás mellé téve.
2015. febr. 5. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem! Ugyan így jártam mégis minden okés a babával! Ràjöttem, hogy ez a legfeleslegesebb dolog!!(tesztelgetni) üdv 7 heteske
2015. febr. 5. 20:38
 3/8 A kérdező kommentje:
nemtudok kepet tenni mert eldobtam,de nem volt olyan sokkal halvanyabb szepen latszott hogy pozitiv.Màsodik válaszolo köszönöm,megnyugtattal:)
2015. febr. 5. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Üdv. a klubban :)

Én is ugyan így jártam! Maradt egy tesztem, gondoltam megcsinálom.

Halványabb lett, férjemet sírva hívtam, hogy jöjjön haza SOS uh-ra megyünk...egy 4d-s rendelőben fogadtam, ott ült a kisbabám és tök jól volt :)

Kaptam is egy 4d-s képet róla, azóta is a kedvenc képem, pedig már 4 éves nagyfiú!

Nyugi! Semmi teszt! :)

2015. febr. 5. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez tényleg megnyugtato.Ènis teljesen kiborultam,de már vàrom a szombatot hogy tudjam minden rendben van:)
2015. febr. 6. 03:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi volt uh-n?
2015. febr. 8. 09:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia:)13mm es dobogoktt a kis szive:)Legokezelbb 3hèt mulva kell mennem,nagyon sok ido nemtudom hogy birom ki.Fèlek ès közben agyon boldog vagyok.Sajnos incs sàrgatest a petefèszkembe ezèrt utrogestant zedek de igy talàn nemlesz baj.Pihenek egèsz nap:)
2015. febr. 9. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szuper! Minden rendben van! Pihenj sokat!:)
2015. febr. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!