Milyen lehet ha ezt megcsinálom? Van itthon leveles tészta, ha tennék rá hagymát sonkát és tejfölt.
Figyelt kérdés
Sajt nincs. Szerintetek hogy csináljam?2011. márc. 15. 17:16
1/7 anonim válasza:
nyugodtan, a hagymából, sonkából tejfölből csinálj egy krészerűseget. a leveles tésztát kinyújtod, kockákra vágod
es a közepére teszel a masszából. a négy sarkát összefogod, mint a batyut és mehet a sütőbe.esetleg egy kis tojással lekenheted, ha van.
2/7 anonim válasza:
Szerintem úgy is csinálhatod, hogy kinyújtod, és mintha pizza lenne, rápakolod a hozzvalókat. MIután megsült, vághatod. Így nem kell a batyu elkészítésével pepecselni.
3/7 anonim válasza:
én lekvárral szoktam ilyen batyukat csinálni
4/7 anonim válasza:
Én ilyet csomó sajttal szeretek enni, de szerintem ez is jó ötlet.
5/7 anonim válasza:
bocs, most olvastam, hogy nincs sajtod, akkor mindegy:)
Jó lesz ez:D
6/7 anonim válasza:
Vágd apróra a hagymát és a sonkát,és dinszteld meg egy kevés zsíron. Ha már elég üveges a hagyma,akkor keverd bele a tejfölt és egy kis mustárt is,hogy kenhető legyen.
A kinyújtott tésztára kend rá,csavard fel,amint a piskótát szokás.
A tepsibe tegyél sütőpapírt,és süsd meg. Ha egy kissé kihűlt, felszeletelheted.
Teával vagy savanyúsággal, párolt zöldséggel kitűnő és laktató vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!