Levetessem a köldökzsinórvért? Szerintetek van értelme, vagyis nálunk már működik az ezzel való gyógyitás?
Szia!
Minket lebeszélt a nőgyógyász, aki genetikus is!!!
Betegséget is ugyan úgy megkaphatja a kezelt beteg az őssejtekkel.(daganatos,vérnyomás,cukor,immun stb)
A mai napig nem tudják leszűrni, hogy maga az őssejt milyen betegségeket tartalmaz vagy hordoz.
Azt is mondta, hogy pár éven belűl a saját őssejtbeültetés sokkal hatásosabb lessz, mint ez a fajta eljárás!!
Ő, mármint a nőgyógyász a saját gyermekei köldök vérét nem vetette le. Jó bisnis eggyeseknek!
Van a barátaim között nagyon beteg gyerek sajnos, levették "anno" a köldökvért és mégsem tudnak vele mit kezdeni.
Persze, nézz utána rengeteg helyen lehet olvasni ezzel kapcsolatban, aztán el tudod dönteni!
Köszönöm!
Az évi tárolás nem olyan vészes, legalábbis nálunk, 49 euro, a levétel 824 euro.
Csak én is úgy vagyok vele, hogy nálunk ezt még nem használják a gyakorlatban, nem? Hisz ha valakinek szüksége van őssejtterápiára akkor kinába utaznak. Vagy rosszul tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!