Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől késhet vajon?

Mitől késhet vajon?

Figyelt kérdés
19l vagyok. Már 4 napja késik a menszeszem, de két teszt is negativot mutatott reggel. A hasam fáj nagyon, de még csak nem is barnazok. Egesz nap fázok, es sokat kell pisilnem. Voltam kint a hoba sokat lehet felfaztam. Attol késhet? Cisztát is láttak tavaly esetleg attól? Ideges vagyok es kétségbe vagyok esve. Mult hpnapba egy héttel korábban jött meg, amugy viszonylag rendszeres. Szerintetek mi van velem?
2015. febr. 3. 18:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ma megy a hasam, máskor is szokott mielött megjön
2015. febr. 3. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazából bármitől késhet, főleg ha még rá is stresszelsz.

A hasam nekem is megy menstruáció előtt.

Nekem amikor késett vörösbort ittam(nem azért, h megjöjjön), és az meg is hozta másnap reggelre. De ha jól tudom a vörösbor segíthet ebben...

Csinálj még egy tesztet pár nap múlva, és ha még mindig nem jön meg szerintem keress fel egy doktort.

2015. febr. 3. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam nőgyógyásznál, azt írta a leletre hogy gravra utaló jel nincs, endometrium 6 mm. akkor megnyugodhatok ugye, hogy nem vagyok terhes
2015. febr. 5. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz. :)
2015. febr. 5. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!