7-8. hétben nektek milyen tünetetek volt?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 17:57
1/7 anonim válasza:
gyomorégés, mellfeszülés, füldugulás, szagundor, ételundor.
2/7 anonim válasza:
Akkor már kezdődtek a reggeli rosszullétek enyhén, de csak később 10-12 hét körül lett rosszabb. Akkor már erősebb volt a hányinger is , nem csak reggel volt hogy egész nap.
3/7 anonim válasza:
Nekem mar az 5.hettol egesz napos kinzo hanyinger volt, de 8 hetesen kezdtem hanyni, nagyon faradekony voltam es gyenge, mert nem nagyon esett jol semmi, igy alig ettem
4/7 anonim válasza:
Én 7+5 vagyok. Néha egész nap hányingerem van, van mikor hányok is, van mikor csak délutántól kezdödik a hányinger. Én talán reggelente vagyok a legjobban. Emellett néha mell érzékenység/fájdalom. Állandó fáradékonyság. De a legjellemzöbb most a hányinger
5/7 anonim válasza:
7+2hetes vagyok...mellfájdalom az folyamatosan,este erősebben.. és nagyon hamar elfáradok...anyukám pont ma mondta hogy ne csináljak már úgy mintha beteg lennék..mert nem beteg vagyok,hanem terhes..de nem tehetek róla tényleg fáradékony vagyok..más nincs
6/7 anonim válasza:
A hetedik hét végén kezdődött a hányinger.
Amúgy: puffadás. Más semmi.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nálam csak iszonyú fáradtság/álmosság van. A munkahelyemen is egész nap szenvedek, mert legszívesebben ráborulnék az íróasztalra és aludnék. Este is korábban alszom el, mint szoktam.
Hányás, hányinger nincs. A mellem néha nyíllal, de nem különösebben érzékeny.
2015. febr. 4. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!