Mit tegyek vele vagy nélküle?
12 hetes terhes vagyok,Svàjcban élek a pàrom Potugàl àllampolgàr.Màsfél éve vagyunk együtt,ebböl volt egy 3 honapos szünetünk,mert voltak problémàin,és jobbnak làttam elmenni tölle,3 honap utàn ujra talàlkoztunk,és kibékültünk.Megbeszéltük,elfelejtjük ami volt uj életet kezdünk.Rä nemsokàra teherbe estem,de nagyon szereti a gyerekeket és megbeszéltük megtartjuk a babàt.Mostanra odàig jutottunk,hogy rengeteget veszekszünk,a multon is,meg màr szinte mindenen.2-szer ki akart a lakàsbol dobni,a ruhàimat kidobàlta az ajto elé,hogy menjek el.Én is sokat veszekedtem vele,de nem tudom ez a terhességnek köszönhetö vagy sem.Féltékeny voltam rà sokszor pedig okot nem adott rà,most!!!2-szer felpofozott.Nem tudom a szüleinek mekkora köze lehet az egészhez,mert az apja meg mondta,ö nem enged be a hàzàba,amiért elhagytam a fiàt.A rokonai is ellenem vannak e miatt,és persze ha veszekedtünk ök màr egy oràn belül tudtak mindent és engem hibàztattak.Csak ilyenkor az a kérdés,hogyan és merre.Menjek ujra haza,terhesen amit màr nem tudok elvetetni,meg kell szülnöm.Vagy vàrjak hàtha megjavul?
De akkor is ott maradnak a rokonai,és én nem akarom,hogy miattam esetleg ne legyen kapcsolata velük,de ezt ö sem tenné meg.Az a baj,hogy ugy érzem ez a kapcsoltat nem rolunk szol,hanem mindig akad valaki aki befolyàsolja.
És igy hogyan is lehetne egy kapcsoltatot fent tartani.
Az én páromat is nagyon, de nagyon befolyásolták a rokonok, a családja, mi 4 évet szenvedtünk így, de végül egyenesbe jött, és döntött, - mellettem!
Ha úgy érzed, elég időt adtál neki, hogy változzon és/vagy változtasson, és nem tette, akkor gyere haza mindenképp.
Sajnos a pofon azt bizonyítja, hogy nem változott, sőt, mi több, ha mindent szinte rögtön tud a családja..., hát akkor nem is valami önálló... És a közös babátoknak csak erősítenie kellett volna/kellene ezt a kapcsolatot!!! Ha ez nincs meg, akkor nem igazán van mire várnod... sajna... :( Bölcs döntést kívánok neked!
szerintem is gyere el!
egy nöt felpofozni....
ha igazán szeret ugyis utánnad megy és majd eldöntöd hogy viszamész e hozzá vagy nem!
de mindenesetre ha kidobta a ruháidat is akkor mindenképpen gyere mert ha most ilyet csinál késöbb mi lesz!egyterhes nönek nyugalomra van szüksége.gyere el nemaradsz egyedül hisz már van egykisbabád!
Szia, szerintem menj haza Mo-ra. Egy not felpofozni akar mi is toretnt, akar mit is mondott egy aljas dolog. Plane egy terhes not. Ez azt jelenti h nem tisztel teged, csak sajat magat. Nekem egy baratnom jart igy, es a pokol utjat jarta ki az ex-e miatt, tobbszor megverte terhesen, a baba kora szulott lett, es eleg beteges kislany volt 3 eves koraig. vegul elvaltak utjai de a srac sokaig nem hagyta beken.
Velem is tortent hasonlo. az en exem 3.5 evig voltunk egyutt es a csaladja nagyon befolyasolta. az anyja kifejezetten utalt, mert azt hitte h a srac penzere palyazom. az ex nem utott meg soha, de sokszor kerult a helyzet eleg forrova h majdnem, de kozben szavakkal sertett. en kileptem ebbol a kapcsolatbol.
A babat meg eszedbe se jusson elvetetni meg ha el is lehetne, sosem tudhatod h mikor adatik meg a lehetoseg megint. Szeresd es neveld fel, es csak o szamitson neked.. Hidd el majd fogsz talalni egy olyan pasast aki elfogad a baboval egyutt es szeretni fog titeket azert akik vagytok es nem hasznalni.
ha vki ennyi idosen a mamaja meg papaja meg a rokonsagat isteniti es nem all ki mellettetek az a pasas nem onallo es sosem lesz az. nem fog megvaltozni es en nem szenvednek a helyedben mellette foleg nem egy idegen orszagban. otthon legalabb ott van a csaladod aki szeret teged es nem hasznal teged.
a dontes a tied. de en nem maradnek egy ilyen pasi mellett egy percig sem, meg akkor sem ha baromira fajna hazamennem.
Gyere haza,milyen dolog egy terhesnőre kezet emelni????? egy ilyen férfi,még csak nem is ember..(bocsánat ,tom h szereted, és nem akarlak megbántani)
kívánom h olyan döntés hoz,bármilyent is hozol,h boldog legyél Te is és a babócád is!!!
Ez nem kérdés, irány haza, mert különben még nagyobb bajok is lehetnek ebből. Mindig igy kezdődik, először csak fepofoz, aztán jönnek a verések....
Egy percig se gondolkodj: GYERE HAZA és akkor a gyerekedet is megvédheted!
Aki egy terhes nore kezet emel nem erdemel meg.
És nemcsak magad miatt..kepzeld el, hogy elonti az agyat a ver, es mi van ha a gyerekre is kezet emel majd?
Persze, erzekenyebb vagy, lehetsz, de amit leirsz, az picit tulzas. Ha mar egyszer volt erod elhagyni, akkor legyel meg egyszer ilyen bator, persze nehez, de a baba miatt is fontos, hogy nehogy ilyen ember "nevelje".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!