Normális az, hogy folyamatosan forróak a melleim?
18 hetes kismama vagyok! Az 5. héttől kezdve fájnak és nőnek a melleim! Már két számmal nagyobb, 90-es melltartót kell hordanom! Azt vettem észre, hogy szabályosan forróak, égnek a melleim és nem egyszer vagy kétszer, hanem mindig! Tudom, hogy fura kérdés ez, de normális dolog ez? Van másnak ilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Én ugyan még nem vagyok kismama, de a nővérem már volt az, és tőle tudom, hogy neki is így volt! Szóval, bizti normális ez, ne aggódj! Még azóta is emlegeti, hogy a terhesség alatt is, és a szoptatás alatt is folyamatosan forróak voltak a mellei! Ő a második babánál ebből a jelből tudta egyértelműen, hogy megint babás lett!
Boldog babavárást Neked!
Nekem is mindig melegebb mint más testrészem, azt nem mondom, hogy forró vagy égne, de meleg az tény. Ez szerintem természetes. A pocim az meg mindíg hidegebb.:)
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!