A 18. heti genetikai uh-on mit mérnek, illetve miket néznek? Az már tuti hasi uh?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 17:18
1/6 anonim válasza:
az már hasi uh.súly ,combcsont,haskörfogat ,gyomor,vese hogy telítődik-e.meg hogy hol tapad.
3/6 A kérdező kommentje:
És az igaz, hogy teli hólyaggal jobb menni? Nekem eddig még csak hüvelyi volt.
2010. febr. 9. 17:54
4/6 anonim válasza:
Már 16 hetesen is hasival nézték nekem, nem sokat ittam előtte, mert amint iszom pisilnem kell, de így is szépen látszott.
5/6 anonim válasza:
szerintem akkor már nem kell a teli hólyag.
6/6 anonim válasza:
Nekem a 18 heti uh-n a baba szerveit neztek meg, hogy megvan-e mind, az agy feltekeket, hogy kifejlodtek-e, megneztek, hogy a szivben megvannak-e a kamerak. Ahogy az elso is irta, megmerik a combcsontot, a fej atmerojet a fejteton, haskorfogatot. A csontozatot es a gerincet is nezik. En kaptam utanna egy papirt amin fel van sorolva, hogy megvan a ket vese, maj, holyag. A doki aki ultrahangozott hangosan diktalta az aszisztensnek az osszes szervet meg a szukseges mereteket. Az aszsztens irta a szamitogepbe es utanna kinyomtattak ezt a papirt amibol en is kaptam egy masolatot igy tisztan lattam, hogy mindent megneztek es rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!