Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a szeméremcsontom...

Nagyon fáj a szeméremcsontom vagynem igazán tudom meghatározni, hogy mi, de alig tudok menni? Ez mit jelenthet? Meg néha beleszúr lent a hasamba vmi.

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok.Lehet közeledik a szülés ?
2010. febr. 9. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

a szeméremcsontod akkor még viszonylag későn is kezdett el fájni. ez már végig így lesz. tágulnak a csontok, és olyan, mintha belevágna az idegbe, szar. nekem már 28 hetes koromtól végig volt.

a hasadba elvileg nem kéne beleszúrnia, azt nem tudom, hogy mi. majd valaki hátha megmondja.

nem lehet sok hátra, kitartást kívánok!

10,5 hónapos lányka anyukája

2010. febr. 9. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem a szervezeted elkezdett felkészülni a szülésre, és a baba is helyezkedik már.Pihenj sokat, az talán segít!Nekem a derekam fájt anno nem tudtam a bal lábamra állni mert a kisfiam nyomott már vmi idegemet.Sajnos ez nekem csak szülés után múlt el!Kitartás! :) 2éves kisfiú anyukája.
2010. febr. 9. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt nálam a 25. héttől a 31. hétig kb, menni is alig tudtam annyira fájt. Nem feltétlen jelenti a szülést, csak tágul a medencéd. Normális ne aggódj!

4 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 9. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!30 hetes kismama vagyok pont tegnap beszéltük a párommal,hogy mióta szenvedek ettől?Én a 20.héttől iszonyat nagy medence csonti fájdalmat érzek.A derekam is nagyon fáj.Néha pedig azt éreztem mint ha szószerint odalent szétszakadnék.nem tudsz mit csinálni,nekem a dokim azt mondta ne kenjük be semmi krémmel.De egy jó hír nekem azt mondta,hogy nem hiszi,hogy nehéz szülésem lesz.nekem "ott alul" is látszodnak olyan csíkok mint másnak a hasán a terhesség miatt.
2010. febr. 10. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.megnyugtattatok,hogy ez normális.először megijedtem,nem tudtam mi lehet ez.szóval már csak pár hét és elmúlik.:)azután meg majd másért fáj.:) de sebaj megéri !már nagyon várjuk a kislányunkat !
2010. febr. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!