Nem késő nőgyógyászhoz menni akkor?
Figyelt kérdés
Az utolsó mezeszem dec. 17-én volt. Dec. 20-án kellett volna a fogamzásgátlót bevennem, de szándékosan már nem tettem.
A január 13-i héten kellett volna megjönnie, elmaradt.
Hétfőn tesztelem 2-őt mindegyik pozitív lett.
Felhívtam ma a nőgyógyászomat és sajnos csak február 18-ra tudott időpontot adni.
Nem lesz késő ha akkor megyek csak el?
2015. jan. 29. 21:13
21/24 anonim válasza:
Nem csináltattam kombináltat, se amniót. Hiszen ő már a gyermekem, ha beteg, ha nem.
22/24 anonim válasza:
Hat ezt valaki igy fogja fel, valaki ugy. En pl nem tudnek felnevelni egy beteg gyermeket, lelkileg nem birnam elviselni es elfogadni. En ugy gondolom, ugy mindenki egyenlo esellyel induljon neki az eletnek. .
24/24 A kérdező kommentje:
Én csináltattam és fogok is, pénz vagy elvek ide vagy oda.
Nyugodt akarok lenni, és hiába akkor is a gyerekem, én nem nevelném fel. Egy életre nyomor, és nem NEKEM, hanem NEKI!!!!
2015. jan. 31. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!